Thursday, January 31, 2013

Hiromantide tuleproovi lõppvaatus

NAISPAAR - HÕIM/VANA

Finaal Kuuba/Rüütel 21/17 18/21 21/19
Tuline vastasseis uuskool versus keskkool köidab publiku tähelepanu. Minutipikkused rallid, ahhetama panevad päästmised, närvekõditav seis. Võistluste pikim ja arvatavasti parim mäng. Kohale vaatama on sõitnud ka Nõo lihatööstuse esindajad, kes lubasid noortele Nõo tüdrukutele võidu korral aasta jagu lihatooteid. Nii võrdses mängus saigi vist otsustavaks see lisapinge.
Hõim/Vana on 3. korda Eesti meistrid naispaaris.

SEGAPAAR - KALJURAND/TOMBAND

Finaal Lepasaar/Marran 21/15 21/16
Kristjani isa Kalle teeb laupäeva öösel korraliku eeltöö ja googeldamise, sest tõepoolest, kes need üllatusmunad on? Olukord muutub selgemaks - tegemist on eluvormis noortega Nõost, kes said äsja Riga Babolat Openil parima eesti paarina teise koha.
Kalle läheneb asjale vanamoodsalt ning laseb Kristjanil öelda mõned klassikalised "sajast-sada" ja "1-0, jäädavalt ette" väljendid ning noored ongi rööpast väljas. Eks närv ja rambivalgus teevad ka oma töö.
Üsna veenev võit ning Kaljurand/Tomband on järjekordne "paar", kes Eesti meistriks tulnud.

NAISÜKSIK - ???(?)

15 minutit enne võistluse algust teeb peakohtunik esmamuljel šokeeriva muudatuse. Kuna see aasta on konkurents nii tihe ja võitjat on praktiliselt võimatu ennustada, siis korraldatakse Eesti Meistrivõistlused naisüksikus hoopis sulgpalli mälumängus, mille küsimused koostab tiitlikaitsja Kati Tolmoff. Publiku seast kostub algul küll mõningaid meeleavaldusi, kuid mõne hetke möödudes saavad nemadki aru, et see on kõige ratsionaalsem lahendus.
Esikoha võtab Maria Alajõe, Laura Vana jääb jälle napilt kullast ilma ning pronksi saab kodupubliku rõõmuks Sale-Liis Teesalu.

No comments:

Post a Comment