Friday, June 21, 2013

Mida nemad suvel teevad?

Raul „Ürgloom“ Must valmistub MM-iks. Eks tal ole ka, mille kallal tööd teha. See aasta alles kaheksas järjestikune meistritiitel üksikmängus ning paarist me üldse ei hakka rääkima – Eesti 5-8. ei kõla üldse metsikult. Jutud liiguvad, et uued olukorrad on viidud Taani, Odense klubisse koos Laura Vanaga. Ei saa kõrvale vaadata ka nendest suurtest ootustest, mida Eesti sulgpallirahvas on noorele mehehakatisele peale pannud. Au talle selles suhtes, et ta ei kurda – vabandused ongi nõrkadele.
Ülle „Tartu (Ema)Vaim“ Kaart keskendub täies mahus noortele. Tema tütar Marta juba maitses A-liigat ja eks see ole ainult aja küsimus, millal poeg Matis seda tunda saab. Suvi on pühendatud trennidele ja laagritele. Lõppude lõpuks võidab see, kes rohkem trenni on teinud või kes andekam on. Aga seda viimast ei saa ju reguleerida.
Anette „Svenska-flicka“ Martin on tagasi Eestis. Raske prognoosida tema tegemisi, kuid üks on kindel – ta on uusim Tondiraba Sulgpalliklubi liige. Kas see tähendab ka uut segapaari Mängel/Martin? Kuigi kõla on hea, siis liiga vara ennustada. Arvatavasti puhkab neiu rahulikult, saab mõne sõbrannaga kokku ja käib kinos. Eks õiged vormikõvera ajastajad teavadki rääkida, et kõige etem on oktoobris servi sirgeks treenima hakata.
Andres „Maru-rahu-ise“ Aru võtab veidi kergemalt suve treeningperioodi. Peaasi, et päike võtab ja tööd liiga palju ei oleks. Jaanipäevaks on organiseeritud „Arude koosolek“, kus ta võtab teoreetilisi tunde oma vennalt, emalt ja arvatavasti ka onult, kuidas ikkagi sulgpalliväljakul paremaks saada. Hea uudis on tema meespaarismängu partneri aina tõusev vorm, mis lubab - vähemalt paberi peal – kohta Caesar Cupi poolfinaalis.

No comments:

Post a Comment