Monday, July 8, 2013

Paarismängijate küsitlus

Paar nädalat tagasi tõstatasin küsimuse, kellega sulgpallirahvas kõige meelsamini paari mängiks? Tulistasin puusa pealt 13 nime letti ja panin veel paar üldisemat lisavarianti. Ei läinud palju aega mööda, kui sain üsna pettunud/vihaseid/uudishimulikke/kadedaid kommentaare postituse alla, et miks see või too mängija pole vastusevariandina välja toodud. Tore, et blogi ikka loetakse ja veel parem, et arvamusi kommenteeritakse. Laske aga käia ja vastan nii kuis oskan.


Tulemustest nii palju, et kõige rohkem 12 häält sai viimane vastusevariant "Keegi teine". 7 häälega oli teine populaarseim "Kristjan Kaljurand" ja kohe tema kannul jäid 6 häälega jagama 3-4. kohta "Einar Veede" ja "Mu enda paariline on parim". Parima naise kohta jäid jagama "Kati Tolmoff" ja "Kristin Kuuba" 4 häälega. Veidi üllatuslikult, ei hääletanud keegi Raul Musta, Raul Käsneri, Indrek Küütsi ega Helen Klaosi poolt. Olles kõigi neljaga nii mõnedki võistlused kaasa mänginud, siis julgen väita, et tegemist on vilunud paarirebastega. Mina isiklikult ja egoistlikult hääletasin kohe enda poolt, et punase laterna kohast sujuvalt mööda hiilida. 

Kokkuvõttes proovin lubadusest kinni pidada ja jaanuaris Yonex Estonian Internationalil kerge treeningmatši korraldada koos enim hääli saanud mängijatega.

2 comments:

  1. universaadi kohta võiks ka postitus tulla, kui eestlased tagasi kodumaal :). soovitatavalt osalejate kommentaaridega, siis huvitavam lugeda :)

    ReplyDelete