Tuesday, May 6, 2014

Riga Open ja Paarissuled

Lätis toimus nädalavahetusel Riga Open, kust võtsid osa mitmed eesti mängijad.

Meesüksikmängus omas esimest paigutust Raul Must ning ta võttis ka esikoha, kaotamata geimigi. Peale nelja aastat esimene rahvusvaheline turniirivõit. Vähemalt Postimehe andmetel, see aasta sai Raul mu teada Odense Classicu võistluse võidu.

Naispaarismängus jõudsid finaali Marran/Teesalu, kuid kuna Kati-Kreet pidi Taiwani järgmistele võistlustele sõitma, anti taanlastele loobumisvõit.
Naisüksikmängus jõudsid Laura Vana ja Kristin Kuuba mõlemad poolfinaali.
Meeldiva üllatusena tuli aga segapaarismängu võit Eestisse, Kaljurand/Tombandile.



Tartus olid samal ajal Paarissuled.

Meeste A-liigas oli kokku 11 paari ning kaarte oli segama tulnud ka 3 vene paari. Võit jäeti siiski Eestisse ning selle eest hoolitsesid ennast korraks uuesti leidnud paar Kaljumäe/Mängel, hüüdnimega Kaljumängel! Poolfinaalis võideti valitsevaid Eesti meistreid Kivinurm/Lukinit 21:19 kolmandas ning finaalis venelasi 2:0.

Naiste A-liigas osales ainult 2 paari, kus Kaarjärv/Margus alistasid Sorge/Järveoja 26:24 21:14. B-liigas triumfeerisid Pall/Kikas, kes alistasid finaalis Arumets/Lattiku.

Madis Jaska tegi meeste ühest poolfinaalist ja finaalist ka video, mis on YT-s üleval. Üldiselt ma ei peatuks ühel ainsal löögil, aga finaalis 26 minuti peal õnnestus midagi ebatavalist. Ma olen trennides seda sadu kordi proovinud ja mõned üksikud korrad pihta saanud, rääkimata väljaku joontesse ning punktiks löömisest. Lapsed, ärge seda kodus tihti proovige - see ei tule pikas perspektiivis kasuks. Aga hea tunde teeb küll!

https://www.youtube.com/watch?v=tlD_xE7lPGE&list=HL1399354609

1 comment:

  1. Selle löögi kauge "esivanem" on ilmselt Ärmapalu Peetri klassikaline "kõigepealt löön Pakistani liikumise raames ülevalt mööda ja siis tekitan kaost tabades palli alt" - aga sinu esituses on see oluliselt kiirem ja ka visuaalselt elegantsem!
    Omaette vaatamisväärsus on selle vene poisi "osalemine" pallivahetuses - niivõrd üllatunud liblikat annab otsida :)
    Igal juhul hästi tehtud!

    Terv,

    Patrick

    ReplyDelete