Thursday, October 9, 2014

Sulgpalli EM-i valikturniir Tallinnas

See aasta proovis Euroopa Sulgpalliliit uut formaati võistkondliku EM-i läbiviimises. Nimelt toimuvad alagrupimängud ühes selles alagrupis osalevas riigis. Eestiga ühte gruppi loositi Rootsi, Itaalia ja Luxemburg ning kuna Rootsi loobus korraldamisest, siis saime meie võimaluse tuua kõrgetasemeline sulgpall kodupubliku ette.

Eestlased on juba üks külalislahke ja sõbralik rahvas ning selle tõestamiseks annan meie vastastele ülevaate, mis neid murelikuks võib teha. Ehk teisisõnu: „Parem karta, kui sulgpallis sulg sappa saada!“

Meie koondise liidriks on Raul Must. Ta austab vastast alati ja teeb enne mänge põhjaliku eeltöö. Kiire raport näitab, et tugevateks külgedeks on Luxemburgil heaoluühiskond, Itaalial super pitsad ja Rootsil ilusad naised. Teisteks mängudeks on meeste poolt valik ühtlane. Praegu on veel ebaselge, kes on veepoiss, kes rätikuvibutaja ja kes mängumees.

Naiste poole pealt on esireketiks come backi teinud Kati Tolmoff. Come forwardi lainel on Nõo keskkooli klassiõed Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kes on väljakul rohkem koos mänginud, kui mõni oma pinginaabriga tunnis istunud. Ära ei maksa unustada ka osavat Karoliine Hõimu, kes on heal päeval võimeline paljudele hambaid näitama ehk naeratama.

Kes pääseb finaalvõistlusele? Kas Eestil on võimalus? Elame näeme. Üks on raudpolt kindel, olla sulgpallihuviline on vinge!


No comments:

Post a Comment