Sunday, September 20, 2015

Hiromantide tuleproov 2015/16

Uus hooaeg jälle käimas ja polegi ammu midagi ennustanud. Kutsun endas esile sisemise hiromandi ja proovin võimalikult adekvaatselt sulgpallihooaja 2015/16 kulgu ette näha.

SEPTEMBER

Esimesel GP-l võidavad need, kes kõige rohkem räägivad, kui heas vormis nad on, sest olgem ausad, kes see ikka suvel nii ilusa ilmaga trenni jõudis teha.

OKTOOBER

Paarissulgede avaetapp lööb osalejaterekordi...afterpartyl. Nimelt kõik hilinevad registreerimisega ja mängida enamus ei saa ning kuna nädalavahetus juba vabaks võetud, siis mõtlevad kõik ,et pohlad - lähme Püssikasse ja Maasikasse.

NOVEMBER

GP 2-l tõusevad tippvormi noored trennihundid ja nopivad esikohti nagu küpsenud õune puu otsast. Vanemad mängijad kurdavad põlve ja seljavalu üle ning loomulikult kiidavad noori takka – ikka uinutamiseks.

DETSEMBER

Rahvusvaheline noorte GP õnnestub järjekordselt ja selle tähistamiseks teeb Raul Must jõuludel Triitoni klubile jõuluvana.

JAANUAR

Esmakordselt ei toimu YEI Kalevi Spordihallis. Kuulujutu järgi viiakse võistlus TTÜ spordihoonesse ja välismängijad ei saa seal mängides ööd ega mütsi aru. Eesti paar jõuab poolfinaali ning lisaks sellele nopib Raul Must viljad ja teeb oma parima tulemuse sel võistlusel.

VEEBRUAR

Eestikatel on eikusagilt tippvormi tõusnud vanad hundid ja rebased (Aru-Mängel, Kivinurm-Lukin, Veede, Klaos, Maiste). Noored saavad küll ulmetabeli, aga see neid ei päästa. Peale mängu vanad kalad ei kiida enam noori, vaid ütlevad lihtsalt, et „Vedas“.

MÄRTS

Noorte Meistrikatel tulevad kolmekordseteks võitjateks Karl Kert ja Mari Ann Karjus.

APRILL

Naljakuul on kõigil naljatuju läinud. Kohad annavad juba tunda, kuid ikkagi võidetakse mõned juunioride ja seenioride tiitlid. Kes seda teeb? Eks Sulgpallijumal otsustab.

MAI

Paarissulgedel kaotavad Ukk-Maljutin/(Kaljumäe) esimest korda eesti paarile – Käsner/Kaljurannale. GP finaalile pannakse pilet 3 eurot.


Ongi järjekordne hooaeg selja taga. Oli ilusaid mänge, higi, pisaraid, üllatusi ja sünnipäevasid. Sulgpallirahvas – hambad taha, pall maha!


No comments:

Post a Comment