Friday, February 1, 2019

Hiromantide Tuleproov - 55. Eesti Meistrivõistlused Day 1

MEESÜKSIK

Andrei Kägo vs Rainer Kaljumäe 17/21 18/21

Kägo olen mitu korda saalis tehnikat lihvimas näinud - enda õpilaste oma, kuid siiski. Kaljumäe samuti treenerirollis, kelle rühma kuuluvad Kert, Pilve ja Lõo. Sparringupartnerite kvaliteedi taha ei saa pugeda.
Tavaliselt saab otsustavaks treenerite omavahelises mängus, kes hiljuti Aasta Treeneri auhinna on võitnud. Rainer seda eelmine aasta tegi ja sammub järgmisesse ringi.


NAISÜKSIK

Helina Rüütel vs Catlyn Kruus 21/17 15/21 21/18

Mõlemad Triitoni klubis ja on tuttavad teineteisega. Kruus esindas sügisel tublilt Eesti noortekoondist EM-il. Rüütel otsustas see aasta teadlikult üksikmängus vastastele üllatuskooki valmistada.
Saab huvitav näha olema, kumb jääb peale, kas noorus ja uljus või paarismängu kavalus. Pakun kolme geimi, kus Helina paneb oma kogemuse maksma.


MEESPAAR

Talts/Talts vs Aru/Mängel 21/18 16/21 19/21

Aru/Mängel teevad enne mängu peakohtunikule ettepaneku, et kas saaks terve mati peal mängida, kuna tavajooned jäävad Eesti kahele kaalukaimale paarile liiga väikseks. Kohtunik rahustab neid maha ja palju ei jää puudu kollasest kaardist.
Taltside kasuks räägib eluaegne kokkumäng nii väljakul kui sellest eemal. Mis Mikul ja Antsul sellele vastu on panna? Eks ikka "hüppe pealt" rabakud ja "pikad väljaasted". Võrdne mäng, otsustavaks saab, kummal paaril rohkem pereliikmeid saalis kaasaelamiseks on.




NAISPAAR

Kruus/Üprus vs Mazurtšak/Schmalz 21/15 19/21 21/17

Catlyn ja Ramona üllatasid eelmine aasta paljusid, kui hõbeda naispaaris noppisid. Eelmine nädal said nad ka rahvusvahelisel noorteturniiril soliidse teise koha. Kuid halb uudis on, et üllatusmoment on möödas. Melissa ja Editha kasuks räägib asjaolu, et kui nad väljakul eriarvamustesse ei satu, siis ei peata neid isegi kiirrongki.
Pakun võitjateks siiski Kruus/Üprust, kuid kas see on adekvaatne ennustus või lihtsalt taktikaline pinge peale panek? Selle jätan neiude enda otsustada :)

SEGAPAAR

Aru/Helm vs Lukin/Talviste 21/19 16/21 22/20

Tundub, et ei möödu EMV, kus antud vastaseis peab väljakul sotid selgeks tegema. Eelmine aasta võitsid pingelise mängu Vahur ja Grete.
Mõlemad paarid on teinud ettevalmistuse paar nädalat tagasi Vinni laagris. Paberi peal tundub väga fifty-fifty olukord. Otsustavaks võib saada, kes endale parema treeneri pingile palkab.
Hiromandina pean siiski ennustama ja pakun, et revanši magusat maitset saavad tunda Aru/Helm.

No comments:

Post a Comment