Friday, May 10, 2019

Super Karikas Sulgpallis 2019

Päike paistab, ilm on soe – sulgpalli hooaeg sulgeb varsti oma poe.

Tõsi, harrastajate võistlusi jagub kevadesse ja suvesse ikka mõni, kuid GP sarja lõpetab alati Super Karikas, mis toimub see aasta Raplas juba homme. Võisteldakse täiskasvanute klassis kõigis 5. mänguliigis – üksikutes 8 parimat ja paarides 4 parimat. Samuti selgitavad hooaja edukamad juuniorid vanusegruppides U11-U15 GP finaali parimad.

Tabeleid vaadates jäi täiskasvanute klassis silma tõsiasi, et nii mõnedki Eesti tipud ei osale. Tuleb aru saada, et ei jõua igale poole, isegi kui on sulgpalli kohta igati mõistlikud rahalised auhinnad letis.

Kuid see avas ukse nii mõnelegi wild cardile, kes edetabelis võistlusele pääsemiseks tsipa väljas oli.

Ma mõtlesin, et prooviks midagi uut võistlusele tähelepanu tõmbamiseks.

Ettevaatust! Pea alla!Ja mainitud mängijad ärge võtke isiklikult :)

MIDA NAD MÕTLESID ENNE MÄNGU?“

Marcus Lõo – Tarmo Tubro

Marcus

Väga hea, trennikaaslane Karl on teisel pool tabelit. Poolfinaalis ei tea, kes mulle veel vastu tuleb. Loodetavasti Täherand ja Õunmaa loputavad teineteist tunniajase mänguga. Meespaaris on ka Järveojaga kindlasti põnev mängida. Oot-oot mul on ka ju üksikus veerandfinaal. Pagan võtaks, opponendiks ebastandartne vasakukäeline Tubro, kes ju teoorias minust kindlasti parem. Kell 10 ka või? Johhaidii – reedel ma õhtul kinno ei lähe.

Tarmo

Jälle pean ennast poole noorema, väleda jalaga noore vastu rabelema hakkama. Või äkki ei rabeleks? Läheks leboruudus olekuga väljakule, uinutaks veidi, et äkki poiss ei ärkagi hommikul vara üles. Ja siis kui seis esimeses 11:11 tõmbaks endal teki pealt ära, haaraks koti ja hopp Marcus kotti ning koti suu kinni. Kuid kas Lõo mahub kotti? Ei usu – jah, see on läind!

Helis Pajuste – Siiri Rajamägi

Helis

Nii...Ma olen esimene paigutus Super Karikal. See teeb küll tuju heaks. Ja vaat kus vedamine – veerandfinaali asemel hoopis eratrenn treener Siiriga. Ja midagi ei maksa? Idekas. Teen parem Siirile üllatuse, annan talle õppetunde orienteerumises naisüksikmängus. Tahaks ta üllatunud nägu näha ja kes siis aktiivset treenerit võistlustel võita ei taha?!

Siiri

Tundub, et tuleb selle hooaja viimane match control olek. Oot-oot, Kuuba ei saa tulla, Rüütel ei saa, Marran ei saa. Kes tabelis järgmine on – mina või?! Why not, Annely(tervitaks Imre Koset)?! Muidugi mängin Super Karikal. Mul pole kaotada midagi. Vahet pole, kes vastu tuleb – lähen jooksen ennast kirjuks ja saan super kogemuse. Kas võidust või kaotusest? Ei tea ja nii ongi põnevam.

Veel on tribüünil vabu kohti, et vaatama tulla. Võistluse algus laupäeval 11. mail Rapla Spordihoones kell 10.



No comments:

Post a Comment