Friday, May 24, 2024

Hiiumaa 2024 - kes keda ja mida?

"Suvi käes, linnast ära tahan sõita ma..."

Oli üks retrohitt eesti muusikamaastikul, kes teab - respekt!

Märkamatult on Eestit vallutanud suvi - "tahan sinna, kus on maasikad!" Okei, teate küll nüüd!

Mis uudist, sulgpallisõbrad?!

Tean ainult seda, et Hiiumaa Tuti "poolsalajane" sulgpalliturniir tulekul.

Kes on favoriidid, kes vallutab tantsupõranda, kes võidab publiku südamed?

Alljärgnev blogipostitus teeb ennustused!

FAVORIIDID

Mehed : 

Merits/Kangur - Tegemist on ikkagi ühe endise koondislase ja ühe meistri sugulasega. Ainukesed küsimärgid võivad tekkida reede õhtul, kas ja kuidas magama saadakse.

Naised:

Laidmäe/Lepp - Olles ise Laidmäe vastu mänginud, siis vorm ja treenitus pole küsimus. Löögid on timmitud joonte lähedale, parasjagu, et ei julge kvaliteeti kontrollida. Lepp on aktiivne nii võrgust, kuid samuti on rabak mitte ainutl efektne, vaid ka efektiivne.

TANTSUPÕRANDA  VALLUTAJAD

Mehed :

Siim Sarapuu - mäletan, et üks mu esimesi Hiiumaa turniire, oli just nimelt Siim, kes lühikese, kuid tabava motivatsioonikõnega suutis kogu lauaseltskonna tantsupõrandale meelitatud. 

Naised :

Heli Milber - kuigi me pole isegi FB sõbrad, siis tean, et Hiiumaa turniiril toob Heli oma A-geimi nii stiililt, kui tantsupõranda muuvidega. 

PUBLIKU SÜDAMED

Mehed:

Siin ei olegi küsimust. Juba aastaid retro riietuses ja reketitega võistelnud Veede ja Hoop on publiku lemmikud. Vahet pole, kas nad võidavad või kaotavad . tähtis on, et meelde jäädakse. Teades neid, siis nad võivad üllatada, kas mängu, riietuse või mõne terava repliigiga - vahet pole - peaasi, et kalaga näkkas..

Naised:

Gretel Saadoja teeb see aasta debüüdi Hiiumaa turniiril ja ainult segapaaris. Pinged on peale pandud igale mehele, kes tema loosiga tõmbab. Debütantidele hoitakse ikka rohkem pöialt..


Kokkuvõtteks, lugupeetud sulgpallisõbrad, kellega Hiiumaal kohtume, jätke meelde kuldne tsitaat Matti Nykänenilt: " See on fifty-sixty, kuidas läheb."





No comments:

Post a Comment