Thursday, October 4, 2012

GP-1 29.09.12


Kokkuvõte Eesti GP sarja avaetapist Viimsis. Kõrvalepõikena olgu välja toodud, et teist aastat pakub sellele sarjale tugevat konkurentsi härra Aare Luigase poolt korraldatav Li-Ning Super Seeria, kuid sellegipoolest on GP-d veel mängijate seas kaalukamad.

Meeste üksikmängu tiitli noppis tippude puudumisel R. Käsner. Vanameistriks teda tituleerida oleks liialdus, aga ütleme nii, et sportlikus mõistes kuldses keskeas Raul tegi silmad ette nii perspektiivikale Triitoni poisile H.Zooberile, kui R.Üprusele.

Naiste üksikmängus võitjas kahtlust ei tekkinud. Viimasel ajal häid tulemusi ka piiri taga näidanud L. Vana võttis oma. Küll sepitses omamoodi üllatuse H.Rüütel, kes võitis enda naispaarilist K.Kuubat kui A.Martinit alagrupis ja saavutas kokkuvõttes 2.koha.

Meeste paarismängus tuletasid Maiste/Küüts meelde, et neil veel mõned "Kalev 1" ja "Kalev 2" kombinatsioonid toidavad ning võitsid tasavägises finaalis irooniliselt Tallinna Kalevi klubi liikmeid Lukin/Kavaldit. Veidi üllatuslikult lülitasid viimased poolfinaalis välja valitsevad Eesti meistrid Kaljurand/Kasela.

Naiste paarismängus on, vaatamata vähesele osavõtu arvule, viimased aastad üsna tihe konkurents. Seekord võidutsesid Rüütel/Kuuba, teiseks tulid Margus/Talviste.

Segapaaris on alati uue hooaja hakul üsna segased lood. Kes kellega välja tuleb ja kuidas selles emotsiooniderohkes mänguliigis trumbid jaotuvad? Pingeline poolfinaal Sorgede ja Kaljurandade(Tomband) vahel lõppes väljakul küll 3ndas geimis, kuid arvatavasti jätkus hiljem teistes taustsüsteemides. Võidu võtsid Kaljurand/Tomband, kes finaalis olid paremad Lukin/Talvistest.

No comments:

Post a Comment