Tuesday, October 9, 2012

Paarissuled 6.10.12


Möödunud laupäeval toimusid TÜASKi spordihoones järjekordsed Paarissuled. Võimalik ,et ainult Sorge teab mitmendad. Igati populaarne võistlus. Isegi paljud tallinlased võtavad jalad selga ning põrutavad 200 kilti lõunasse, et koonusekujulist kuueteistkümne sulelist palli taga ajada. 5 erinevat liigat, mees ja naispaarismängud, 215 osalejat.

Naiste A-liigas on pea alati kõige vähem osalejaid, nii ka seekord. Kolme paari konkurentsis võtsid võidu TSK/Triiton kooslus Kaarjärv/Teesalu, Kuuba/Rüütli ja Vilkmann/Sorge ees. Vähe paare ei tähenda, et pinget poleks. Tasavägiseid mänge näeb peaaegu iga kord.

Meeste A-liiga oli juba tabeleid vaadates intrigeeriv. See hooaeg ju iga võistlus olnud erinev võitja. Olgu ette öeldud, et nii ka seekord. Uusi paare oli korralikult kokku klopsitud : Kapp/Tarto, Veede/Kaljurand, Must/Rääbis, Aru/Smidt. Lõpuks jõudsid finaali ikkagi favoriidid Käsner/Kaljumäe ja eksprompt paar Must/Rääbis. Kuigi viimastele pakkusid südikat vastupanu poolfinaalis Aru ja leitnant Smidt.
Finaal kujunes väga pingeliseks ja tulemusega 17/21, 21/19, 21/19 võitsid Triitoni klubi esindajad Must/Rääbis.

No comments:

Post a Comment