Tuesday, April 30, 2013

Hapud viigimarjad

Naisüksikmängus Super Karikale kvalifitseerumisele käib murdmaasuusatamise mõistes tõeline võidusõit. Kuuba lehvitab lipuga finišijoonel uhkes üksinduses. Pope on ta kannul, aga ta ise ei tea seda, kuna sõidab eraldisõiduformaati. 3-4. koht tundub olevat otsustatud, kuid mõned meetrid enne joont komistavad Vana ja Hõim teineteise suuskadesse. Kas tõesti 660 pungast jääb väheks Eesti suurvõistlusele jõudmiseks? Seda nähes saavad taganttulijad uut indu. Marran, Rüütel ja Teesalu vihisevad sujuvalt enne neid üle joone. Napilt nende taga alati ohtlik Kaisa Simoone. Ja kes see sealt paaristõugetega tuleb? B-liiga tõusev täht - Marta Kaart. Tekibki küsimus, kas Hõim ja Vana ikka lõppude lõpuks jõuavad õigel ajal finišisse? Kui Pope sellest üritusest teada saaks, siis oleks ühe meie sulgpallihiiu toetusrahade võistlusel osalemine suures ohus. Aga kumma?


Naisüksiku GP sarja seis peale 5. osavõistlust. Teadmiseks, 8 paremat saavad võistlema.

1. Kristin Kuuba 1510
2. Helina Rüütel 1180
3. Ieva Pope 780
4. Kati-Kreet Marran 780
5. Sale-Liis Teesalu 780
6. Marta Kaart 736
7. Kaisa Simon 720
8-9. Laura Vana/Karoliine Hõim 660

Samas, ei saa siin välistada paari aasta tagust "Tagumine-Haar-välja" võtte kasutamist.

3 comments:

  1. Jüri
    Lätlanna Ieva Pope saab teada sellest, et sõidab ikka ühisstarti, kui on saanud KUTSE (GP võistlussarja üldjuhend p.8.2) korraldajalt (GP üldjuhend p.8.1) Eesti Sulgpalliliidult. Nii et segadust ei peaks ju olema.

    Jüri Tarto

    ReplyDelete
  2. Aga alustama peab stardirivi lõpust, paigutuseta mängijana, kuna eesti edetabelisse tal asja pole.

    Luts

    ReplyDelete
  3. Tere veelkord.
    Olen seda probleemi käsitlenud varem kodulehel Foorumis-Vaba teema all, aga mingit reageerimist ei ole tulnud. Tuleks teha vist "ühisstart" nagu suusatamises.

    Jüri Tarto

    ReplyDelete