Monday, September 23, 2013

Tere, (sulgpalli)kool!

Alles oli Super Karikas. Must juhendas Vana ja Kuuba juhendas üllatuskomandot. Aga see on läind! Nüüd peab pilgu viskama uude hooaega. Ootuste ja lootuste osas panin üles uue küsimuse. Ärge hoidke oma arvamust tagasi.

Kusjuures esimene võistlus toimus juba ära. Eelmine laupäeval oli Li-Ningi Super Seeria ja Tondiraba avavõistluse ühisprojekt. Nii palju, kui mina hinnanguid ja kommentaare kuulsin, siis uue halli suhtes oli kindlasti rohkem positiivset vastukaja. Suurim probleem oli korraliku ventilatsiooni puudumine, kuid see oli ehitajate viga, et nad õigel ajal sellega valmis ei saanud ning nüüdseks peaks asi juba korras olema. Mulle isiklikult väga meeldib seal mängida ja selle lause ütlemise eest lubas Mikk Aru mulle ühe kõrge viie ning pastaka anda.

Võistluste tulemustest ka.

Meesüksikus võitis Andrei Kägo finaalis kolme geimiga Mihkel Taltsi. Naistest võidutses koduväljakul mänginud Kaisa Simon, kes sai jagu nüüd TÜASKi klubi liikmest Helen Kaarjärvest. Värvikamaid kommentaare ei oska välja tuua, kuna ma ei viibinud saalis üksikmängude ajal.

Meespaaris olin see-eest platsis. Lootsin endamisi, et lohakamad tabeliteuurijad ei panegi tähele, et Aru-Mängel on esimesele mõõduvõtmisele saabunud veidi teises koosseisus. Ega vorm pole kaugelti kuskil tipus, vaid pigem orus, kui nüüd mäestike võrdlusi kasutada. Igatahes väike ülehindamine vastaste poolt on ju peaaegu sama hea kui alahindamine. Mikk rääkis enne võistluste algust kõik ülejäänud 7 paari igaks juhuks läbi, öeldes, et me oleme selle turniiri "raskeim vastane". Vist oli kasu, sest finaali me jõudsime ja kaotasime Kaljurand-Kaselale 2:0, kuigi teises olime 18:16 ees.
Naispaaris triumfeerisid Kaarjärv/Margus, kes ka on seoses uute soodsate tingimustega moodustanud uue paari. Teiseks tulid Mažurtsak/Tomband. Madinat ja 3. geimilisi mänge jagus ning see annab mõista, et siin mänguliigis pole kunagi midagi kindlat, kui just Tolmoff/Hõim ühele poole võrku ei satu.

Segapaare oli kokku 3 ja alateadlikult lepiti kokku, et kuna saab nii vähe seda lõbusat mänguliiki mängida, siis teeme ikka täie raha eest - kõik kõigiga 3 geimi. Kasela/Margus kaotasid esimesed 2 mängu ning võitja otsustas viimane kohtumine Kaljurand/Tombandi ja Mažurtsak/Kivinurme vahel. Kusjuures algselt pidi Lukin Nurme asemel mängima, aga jooksis Tallinna Sügisjooksul endale korraliku vesivilli jala alla. Aga milleks ikkagi meespaarismängupartnerid ole? Hopsti asendus olemas. Dramaatilise lõpuga võtsidki võidu sunnitud vahetusega moodustatud paar Mažu ja Nurm 23:21.

See nv on GP-1 Viimsis. Näeme seal.

No comments:

Post a Comment