Thursday, December 12, 2013

Aktuaalne Kaamera

Mis uudist vahepeal?

Eesti koondis registreeriti pika mõtlemise järel Thomas ja Uber Cupile. Kurioossel kombel sattusid nii nais - kui meeskond viiesesse alagruppi. Iseenesest on hea, sest saab erinevate riikidega palju mängida. Tabelid on siin - > http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=7C8A7A92-73A7-4481-B845-4876AAF039C2

Koondis on enamjaolt komplekteeritud. See nädal toimus lühike katseturniir meesüksik 2. kohale, kus mängisid R.Kaljumäe, H.Zoober ja M.Järveoja ühe üksikmängu omavahel. Rainer võitis Heikot 2:1 ja Mikku 2:0 ning lunastas koondisepääsme. Meesüksiku kolmas mängija selgitatakse Tartu GP 3-l jaanuari alguses, sõltuvalt sellest, kes kaugemale jõuab, kas Mikk või Heiko. Nii oli mõlemal mängijal 2 võimalust võistkonda pääsemisel.
Esialgse plaani kohaselt pidi naispaar ühte mängima Kuuba/Rüütel, kuid tiheda võistlus kui kooligraafiku tõttu loobusid nad see aasta Eesti täiskasvanute koondist esindamast. Nende asemel mängivad suure tõenäosusega Hõim/Vana.
Võimalik, et võistlustele sõidab 2 treenerit, kuna mänge on tõesti palju. Nendeks oleks siis H.Sorge ja A.Mängel.
Järgmine nädal toimub Tartus viimane koondisetrenn enne tihedat võistlusperioodi.

Järgmise nädala teisipäeval lõppeb registreerumine YEI2014-le, mis on omamoodi juubelüritus Eesti sulgpallikalendris. Nimelt korraldatakse seda 5. korda ning veebruaris on ka 50ndad Eesti Meistrivõistlused.
Kõik noored, hakkajad ja asjaarmastajad, kes tahavad ennast tugevas konkurentsis proovile panna, on oodatud osalema. Samuti toimub selle 4 päeva jooksul erinevaid üritusi nii saalis, kui sellest eemal, nii et, kel huvi tulge uudistama!

Lõpetuseks üks täielik pomm ja võiks isegi öelda magustoituudis eesti sulgpallirahvale - Robert Kasela käis Tondiraba trennis. Või noh, ta pidi tulema, aga jäi haigeks. Ehk siis põhimõtteliselt ei käinud.

Tervitaks veel Grete Talvistet, kellel on täna sünnipäev! Palju õnne!

Teistele ilusat jõuluperioodi algust. Tehke vahelduseks lumesõda!

No comments:

Post a Comment