Sunday, December 29, 2013

2013


Aasta lõpus on kombeks teha kokkuvõtteid, edetabeleid ja suuri lubadusi järgnevaks aastaks. Lähen siis massiga kaasa ja püüan neid kõiki parameetreid luubi alla võtta, kui tohib nii keerukalt ennast väljendada.

KOKKUVÕTTED

Aasta algas 4. Yonex Estonian Internationaliga, mis õnnestus üle ootuste hästi. Sellele järgnes fantastiliselt korraldatud Eesti 49. Meistrivõistlused. Super saal nii mängijatele kui pealtvaatajatele, tublid kohtunikud ja kiidaks veel kord live streami koos kommentaaridega.

Raul Must jõudis Leedu ja Ungari GP-del finaali ning kodusel YEI-l poolfinaali. Denmark Openil kaks head võitu saada pole samuti köki-möki.
Neiudest mängis Karoliine Hõim küll vähem võistlusi, kuid tal õnnestus kõige rohkem rahvusvahelisi saavutusi saada. Välja võiks tuua Ungari GP veerandfinaali ja Itaalia GP paar head võitu üksikus ja segapaaris.

Suvel kerkis Tallinnasse Tondirabasse üle 20 aasta uus sulgpallihall. Sügisest lükati käima läbi hooaja kestev Klubide Karikas, mis seni on olnud igati kihvt võistlus.

EDETABELID

TOP 5 loetumat postitust blogis

1. Sulgpallurite stereotüübid, 20.11
2. Täiskasvanute GP 1 korraldajale, 30.09
3. Hiromantide tuleproov 2, 30.01
4. 21 olukorda, mida sa varem ei teadnud, 10.06
5. Eesti Ideaalne Sulgpallur, 20.10

TOP 5 tuleviku (kuni U15) troonikõigutajat (minu arvamusel)

1. Karl Kert
2. Steven Pärnasalu
3. Hannaliina Piho
4. Liisa Tannik
5. Matis Kaart

TOP 5 Hiromantlikku ennustust Mängalfilt järgnevaks aastaks

1. Raul Must võtab Eesti Meistrivõistlustelt kolm kulda
2. TÜASK I võidab esimese Klubide Karika tiitli
3. Küüts tuleb veebruari alguses Maiste juurde oma sünnipäeva pidama
4. Grete Talviste saab emaks
5. Ants Mängel viskab liblika, lööb raami ja tripsuga joone peale ning hüüab üle saali "Kuraaat!" ning kõike seda ühe mängu ajal.

SUURED LUBADUSED

Ma ei tea, kas on mõtet suuri lubadusi andma hakata? Muidugi, eesmärgid peavad olema, aga lambist aastavahetuse hommikul öelda, et ma ei joo enam kunagi oleks ka nagu tobe.
Oled sa mängija, treener, kohtunik, lapsevanem, maaletooja, keelestaja, korraldaja või Indrek Luts. Proovime kõik endast parima anda!

Lõpetuseks tsiteeriks Michael Jordanit: " Limits, like fears, are often just a illusion."

Head vana aasta lõppu ja kõike paremat 2014. aastal!

Ants Mängel

No comments:

Post a Comment