Monday, October 5, 2015

Sulgpalli stereotüüpide comeback!

Ligi kolm aastat on möödas mu esimesest postitusest siin sulgpalliblogis. Kuid kas teate, milline postitus on kõige populaarsem? Mina tean. Selleks on "Sulgpallurite stereotüübid" - http://sulgpallis6brad.blogspot.com.ee/2013/11/sulgpallurite-stereotuubid.html.

 Selleks puhuks pühendan järgmise postituse. Võtke vabalt!


Treenermängija – Paarismängija, kes võtab mängu ajal alateadlikult treenerirolli. Tema arsenalis on mängueelne ettevalmistus, taktika ja ka mängujärgne kiidu/laimukõne. Teise treenermängijaga mängimine on nii meelelahutuslik, et sageli tehakse neile mõni jook välja.

Väliolukordade süüdistaja – Kui kaotus tuleb – või isegi hädine võit – siis süüdi on selles väljak, pall, reket, kehv hommikusöök, keeled, tähtkujud, ebaõnnelik aluspesu.

Sega paariotsija – Ma ei hakka läbi lillede rääkima – enamasti on tegemist mehega. Tema otsib endale segapaarilist välimuse järgi. Peaasi, et naispartner oskab servida ja naeratada, ülejäänud võtab enda teha.

Serviteadlane – Nii kui mõni serv on mitterünnatav, siis annab kehakeelega märku, et tegemist oli valeserviga. Kui endal valeserv võetakse, siis kasutab servikohtuniku peal oma „You look dead to me“ nägu.

Trennikuningas – Sulgpallitrenn mõnikord 6 korda nädalas, kuid võistlustele ta praktiliselt ei jõuagi. Tema moto on:“Trenn on tšempionitele!“. Väike tilgaveski, bäckhändi drive harjutamine või timbu-limbu peli – need teevad tema päeva! Võistlused rikuvad rutiini...

Tuhkatriinu – Paarismängija, kes on endast tugevamaga paaris ja satub alatihti tormitule alla. Eksib, eksib ja veel kord eksib, kuid nii kui oluline hetk, siis leiab teemantkinga ja näitab, kes on võitja.

Öö ja päev – Trenni teeb keskmiselt, võistlustel käib keskmiselt, kuid tema eripära on see, et kunagi ei tea, milline päev (või öö) tulekul on. Kuid ebastabiilsus pole pahe, see on ettearvamatus. Ja ettearvamatus on voorus...mõnikord.

Doktor Professor – Teooria on praktika alus. Vist öeldakse nii. Temal on teooria rohkem kui paigas. Kahju, et ennast võitjaks rääkida ei saa. Samas see polegi nii oluline. Peaasi, et tead, mis õige!



No comments:

Post a Comment