Tuesday, January 23, 2018

Põnevusmängufilmid, EMV 2018

On võimalus, et see aasta Eesti Meistrivõistlustel saame näha mänge, mis võivad meenutada lausa mõnda Hollywoodi kassahitti. Kasutan enda kujutlusvõimet ja toon põhjendatud võrdlused välja. Võtke vabalt!

MEESÜKSIK teine ring - Raul Must vs Tauno Tooming
KARATE KID (1984)
Kui Tauno võidab esimese ringi, siis on võimalik näha Daniel-sani ja Mister Miyagi vastaseisu. 15 aastat tagasi sulgpalli Miyagi (Tooming) oleks vast võitnud, aga praegu sulgpalli Daniel-san (Must) on marukõva pähkel.

NAISÜKSIK finaal - Getter Saar vs Kristin Kuuba
SHUTTER ISLAND (2010)
Saarel on siiani kuldmedal suletud. Viimased kaks aastat on ta pidanud just teisele saarele Kuubale alla vanduma. Võib kindlalt öelda, et Suletud Saarelt põgenejad väärivad kuldmedalit - kes suudab ennem seda teha, kas Getter või Kristin?

MEESPAAR poolfinaal - V. Lukin/K. Täherand vs K. Kivinurm/K. Kapp
FAST AND THE FURIOUS (2001)
Tegemist on kiirete meespaaris mängijatega, aga kas nad on ka vihased? Täherand kaotas paar aastat tagasi pronksimängu Kappile. Kivinurm ja Lukin on aastaid koos mänginud meespaar, kuid see aasta otsustasid teiste paarilistega proovida. Üks on kindel - tabeli peale on nad küll vihased, kui nad poolfinaalis ei kohtu. Ja kui nii ka läheb, siis mul on varufilmi võrdlus - - - >
NAISPAAR poolfinaal - K. Margus/G. Talviste vs S-L. Moora/H. Piho
BRIDESMAIDS (2011)
Kui kohtutakse poolfinaalis, siis läheb kindlasti võitluslikuks mänguks. Kes saab finaali? Ei oska prognoosida. Kuid üks on kindel, et hõbemedal oleks kummalegi paarile hea saavutus, sest kumbki paar pole naispaaris varem nii kaugele jõudnud.

SEGAPAAR esimene ring - Kr. Kaljurand/H. Piho vs M. Laanes/K. Kuuba
LA LA LAND (2016)
Minu silmis ühed segapaari favoriidid on kohe vastamisi loositud. Segapaaris on pea iga aasta  paljudel võimalused võrdsed. Kuid nagu filmiski, on raske läbi lüüa ja medalile tulekule on natuke õnne vaja, lisaks heale klapile väljakul.

No comments:

Post a Comment