Saturday, July 21, 2018

Hiromantide Tuleproov RETRO Segapaari Eri

21. juulil, täiesti süütul laupäeval, toimub ainulaadne võistlus - võistlejad tulevad vanamoodsate riiete ja aksessuaaridega saali, et üheskoos üks segapaarilahing omavahel ühes liigas korda saata. On aeg uuesti Hiromant Mängeliga ühendust võtta, sest hetkel küll ei tea, kes võidab. Tase peaks olema keskmiselt 2. liiga, väikese erandiga, nimelt ainuke Meistriliiga mängija Kristjan Täherand mängib puureketiga!



Vaatame tabeleid.


Grupp A
M. Laiv/ K. Täherand
K. Remmelkoor/ M. Jürgenson
K. Tiik/ E. Pehk
J. Piel/ M. Rubanovitš
Grupp B
S. Eiduks/ I. Raig
R. Vokk/ M. Malva
H. Odras/ K. Kukkur 
L. Voksepp/ A. Heinluht
Grupp C
J. Semenenko/ V. Parve
K. Kask / M. Maipuu
K. Padu/ A. Kivi

Siit tuleb Hiromandi ennustus.

Grupp A

Raske oleks mitte Täheranna peale panuseid panna, aga kas keegi on varem terve võistluse mänginud retro ehk puureketiga? Mulle ei meenu sellist juhust. Laiv on ka soliidne teise liiga segapaariline. Teisena ennustaks grupist edasi Remmelkoor/Jürgensoni lihtsal põhjusel - nimelt, kes ei tea, siis Marek on retroansambel Regatt esivokaal. Ta tuleb kindlasti enesekindlalt võistlustele ja teades teda, siis lööb pahviks ka stiiliga. Piel ja Rubanovitš ei anna ka midagi lihtsat. Tiik ja Pehk tulevad kogemusi hankima - aga milliseid, kas mängu või peo, seda näitab aeg.

Grupp B

Tondiraba hooaja lõputurniiril teises liigas esikoha võtnud Eiduks/Raig tunnevad ennast kindlasti hästi. Aga tunne võib petlik olla, sest grupp on tummine. Vasakukäeline "Peaaegu Anonüümne Komando" Vokk/Malva ihuvad hammast grupist edasipääsule. Ei maksa alahinnata ka Esiliiga maiku eelmisel hooajal tunda saanud Kukkurit ja Heinluhti. Odras ja Voksepp võtavad olukorda lihtsalt, peaasi, et mäng hästi välja tuleb.

Grupp C

Ainuke kolmene grupp peaks soosima edasipääsu alagrupist esikohale mänguks. Semenenko ja Parve lihvisid hiljuti vormi Rattaretkel Saaremaal - seega füüsiline vorm peaks paigas olema. Aga kokkumäng? Kask ja Maipuu saavad tuttavaks esimeses geimis. Teineteise eesnimed jäävad meelde teise geimi lõpuks ja kui ka mäng kolme geimi peale läheb, siis hakkab koostöö ka vast klappima. Padu ja Kivi teavad üksteist juba ülikooli aastatest, kui koos Tartus sai trennis käidud. Kivi on raudkõva vasakukäega veidi laisk, kuid kaval mängumees. Padule sobib kliima, sest enne võistluspäeva sadas korralikku paduvihma.

Kes playoffis võidule purjetavad. Julgen ennustada finaalisoosikuteks Täherand/Laivi, Eiduks/Raigi, Vokk/Malvat. Kuid kes võidab? Isegi Hiromant Mängel jääb hätta - parim viis teada saada on jälgida live ülekannet, hoida silm peal blogil ja ka videoblogil.




No comments:

Post a Comment