Sunday, July 22, 2018

RETRO Segapaari Turniiri Kokkuvõte

21. juulil kogunes grupp sulgpallisõpru Tondiraba Sulgpallihalli, kus toimus Retro Segapaari Eri võistlus. Mulle ei meenu, millal viimati üht kerge stiilikaga sulkaturniiri Eestis tehti - vähemalt minul oli see esimene. Räägiks lähemalt, mis intsidente oli, jagan pilte saalimelu kohta ning kuidas mängud läksid.


Mitteametlikku esimest paigutust omasid Maret Laiv ja ainuke meistriliiga mängija Kristjan Täherand. Täkut ootas enne võistlust meeldiv võistlus, sest demokraatia otsustas ühiselt, et tema saab turniiril reketi valida nende 4 püssi seast.


Alagruppides näitasid head mängu juba eelmainitud esimene paigutus, kuid edasi pääsesid 1. kohale mängule ka järgmised paarid - Remmelkoor/Jürgenson, Eiduks/Raig, Vokk/Malva, Padu/Kivi ja Kask/Maipuu.

Poolfinaalis oli tuline lahing Laiv/Täheranna ja Kask/Maipuu vahel, kuid 3. geimiga jäid peale ikkagi Maret ja Kristjan. Teiselt poolt tulid finaalis neile vastasteks enesekindlat mängu näidanud Eiduks/Raig.


Finaal oli pingeline ja mõlemapoolsete võimalustega. Esimese võitsid Indrek ja Sandra 21:19. Teises geimis mindi punkt punktis geimi lõppu. Laivil ja Täherannal oli kasutada geimpall 20:19 seisul, kuid Raig otsustas just siis kasutada Topeltpalli võimalust ja nad võitsidki 2 punkti korraga, said 21:20 ette ja põmm tuligi ära - 22:20. Välja teenitud Retro turniirivõit.


Kolmandaks mängisid ennast Kristiina Padu ja Arthur Kivi.

Parima kostüümi tiitli võitis Katriin Tiik, oma eriti retromaigulise hõbedase riietusega.

Hiljem toimus kerge võistluse analüüs Tondiraba Klubiruumis, kus söödi pitsat ja jagati muljeid. Meeleolu oli kihvt ja aina paremaks läks. Otsustasime koos minna kambaga linna Seiklusjutte Maalt ja Merelt pubisse. Täpsemalt edasi kirjeldama ei hakka, mis õhtul toimus - kes oli kohal, see teab :)

Lõpetuseks tahaks korraldajana veel kord tänada kõiki osalejaid. Sain fantastilise emotsiooni, mis jääb meelde kauaks ja loodan, et ka Teie jäite rahule. Mu soov on, et tulevikus toimub sarnaseid üritusi teinekordki.

Olge mõnusad,
Näeme saalis või ka mujal,
Ants


No comments:

Post a Comment