Friday, March 10, 2023

Favoriidid Üllatajad ja info Muruturniiri kohta

Tähelepanu!

Homme toimub Muruturniir, tabelid on väljas ja vaatangi oma Sulgpalli Hiromandi pilguga, kes on Favoriit, kes Üllataja ja kes Dark Horse?

Seletan kategooriad ka lahti, et liialt küsimärke ei tekiks :)

FAVORIIT - Tema või nemad lähevad võistlustele vastu suure tõenäosusega esimese paigutusega. Aga mitte ainult edetabelipunktid ei mängi. Nimi mängib ka ja neil on ette näidata viimastel aegadel häid võite.


ÜLLATAJA - Võib vabalt üllatada Favoriiti, kuid trumbid potiknois on siiski Favoriidi käes, kuid äkki toimub lõpus trumbivahetus?



DARK HORSE - Lootis heale tabelile ja sai selle ;), nüüd vaja veel poodiumikoht vormistada.




Üksikmäng A-liiga

FAVORIIT - Mario Kirisma

ÜLLATAJA - Kristjan Täherand

DARK HORSE - Andrei Kägo


Paarismäng A-liiga

FAVORIIT - Margus/Kr.Kaljurand

ÜLLATAJA - A.Aru/M.Aru

DARK HORSE - C-R. Talts/ Taimar Talts


Proovisin teistesse liigadesse ka süvenenda, aga Sulgpalli Hiromant on jäänud ajale jalgu, sest ei ole kursis nimede ja tasemetega :)

Eraldi tahaks tervitada Triinu Tombakut (aga kumba?), kes on teinud ajalugu - arvatavasti mitte ainult Eestis - mängida sulgpallivõistlusel koos identse nimega paarilisega. One in a million juhus.

Toon välja ka eelmine nädal välja hõigatud Challenge Matši toimumise aja - laupäeval 11. märtsil võistluse ajal kell 13.30 astuvad põhimõttelises mängus väljakule ISAD Tanel ja Taimar Talts ning POJAD Chris-Robin ja Rasmus Talts. Kelle mäng peale jääb? Kes täna öösel üldse magada saab? Kes särgid õhtul peseb?

Facebooki küsitluses osales 71 hääletanut ja ülinapi eduga jäid POJAD peale, protsendid 53/47 noorte kasuks. Saame näha! Tuleb kindlasti vinge mäng ja võistlus homme Lenne Sulgpallihallis.

Praeguseid ja tulevasi noori sulgpallureid saate toetada läbi Murufondi tehes ülekande Eesti Sulgpalliliidu kontole EE312200221068565010 (selgitusse märkida "Murufondi Toetus"). Samuti on võimalik homme saalis sularahaga oma panus anda võistluse järjepidevasse toimumisse. Iga toetus on teretulnud.

Muruturniiri rekordilised 153 osalejat. Mis muud, kui homme saalis näeb!  Kuidas see ütlus oli "Hambad taha, (pole raha,) pall maha!"

Ants



No comments:

Post a Comment