Wednesday, November 20, 2013

Sulgpallurite stereotüübid

Üksikmängupromoja

Käib ringi ja annab kõigile mõista, et üksikmäng on ikka õige meeste mäng. Paarismäng on moekalt öeldes wussidele või nendele, kes ei jõua ega oska üksikmängu mängida.

Paarismängupromoja

Täpselt vastupidine eelmisele, ainult ta ei ütle seda kõva häälega välja. Naudib ülekõige üksikmängupromoja nüpeldamist paarismängus - on ta ju tulnud põhimõtteliselt jalgrattaga Nascari võidusõidule.

Ilueedi

Ei pea olema naissoost. Tema eesmärk number üks on väljakul ilus välja näha. Uued riided, uued sonksid, make-up ja mitte mingi hinna eest ei tohi vastasele (ka publikule) näidata, et talle see mäng tegelikult korda läheb.

Sõprade ja sõbrannade sebija

Tema käib trennis ja võistlustel ainult selleks, et uusi tutvusi leida. Pauside ajal suhtleb, ei ole aega isegi enne mängu soojaks teha. Mäng tuleb kiiresti ühele poole saada, aegajalt jälgede segamiseks ka mõni võit võtta, muidu treener ei võta järgmine kord võistlusreisidele kaasa.

Vigane Herakles

Enne mängu, mängu ajal ja pärast mängu on nii jutu kui nägude järgi aru saada, et kõik kohad valutavad. Kohe tuleb mäng ja võistlus katkestada, aga millegipärast nii kui punktiks läheb, lööb hüppepealt rabakut ja rabeleb nagu sõdalane. Eriti tihti ilmutab ennast geimi ja mängude lõpus.

This is SPARTA

Mõnikord on vaja endast viha või rõõm välja karjuda. Pluss saab vastast mõjutada ja ka publikut mängule rohkem kaasa tõmmata. Ta on nii harjunud sellega, tuleb isegi ette, et "Tere" asemel vibutab rusikat ja hüüab hajameelselt "JAH või SOIJAH!".


Kotkasilm

Peaaegu kõik kahtlased pallid on täpselt audis või täpselt joone peal sõltuvalt sellest, kes lõi. Kui vaidluseks läheb, siis näitab
 heameelega sõrmedega, kui palju audis oli.

Jutu järgi parim

Tegelikult, kui sa endale kogu aeg korrutad ja ka teistele trennis ning võistlustel räägid, et sa oled parim, siis vahet ei ole, kes väljakul võidab. Need on kõigest numbrid. Vabal ajal hea naistesebija!


No comments:

Post a Comment