Monday, November 4, 2013

Uudiseid võistlustelt

Eelmine nädal toimus Ungaris MK etapp, kus õnnestus meie mängijatel üsna hea tulemus teha.

Laura võitis avaringis inglannat ja pidi kaheksandikfinaalis Airi Mikkelale 0:2 alla vanduma.

Karoliine jõudis veerandfinaali saades teel sinna kaks head kolmegeimilist võitu. Veerandis sai ramm otsa ja kaotas inglannale samuti 3. geimis.


Raul jõudis veenvate esitustega finaali, kus pidi alla vanduma eakaaslasele, hispaania 2. reketile Velazquezile, kuigi poolikus oli hispaanlaste 1.number kotti pistetud. Tänases Õhtulehes oli ka väike artikkel, kus Raul mainis, et mängis finaalini väga head mängu, aga finaalis keskmist ning sellest jäi hea mängu teinud hispaanlase jaoks väheseks. Tõi huvitava faktina välja, et pallid olid kiired, sest trennis ta oli harjunud palju aeglasematega ning raske oli ümber seadistada ennast.
Kõike seda öeldes, väga hea tulemus ikkagi! Minu arvates peakski aegajalt lahjema kraadiga võistlusi mängimas käima, saad paar võitu ja enesekindlusele mõjub hästi.


Rääkides enesekindluse tõstmisest otsustasin see nv nostalgilises Lasnamäe hallis Omega paarismänguvõistlusel mängida. A-liiga nais- ja segapaar jäi küll ära, aga see-eest toimus tuline madin meespaarismängus, kus hambaid krigistasid üksteisele Tõnismäe/Tubro, Rang/Tarto ja Luts/Mängel. Pikima kõrre tõmbasid viimased ja said auhinnaks 52 eurose särgi (kes ostab nii kalleid särke?). Aga ma olen kuulnud, et võitmine ei olegi kõige tähtsam - peaasi, et õhtul hea uni tuleks ning magada saab.

No comments:

Post a Comment