Monday, October 28, 2013

Klubide Karika avapauk

...kõlas eelmine reede Tartus A le Coq spordihoones, kus Triitoni I ja II klubivõistkond võõrustas vastavalt Tondiraba Sulgpallikooli ja Kiili Sulgpalliklubi.

Uudishimulikke silmapaare oli peale mängijate kogunenud saali kuskil 50. piires. Keegi, kaasa arvatud mina, ei osanud täpselt prognoosida, kuidas taoline üritus algama peaks? Kas loosime kohe võrgu peal palli ära, kas lööme kõik eraldi plaksu, millal publik aplodeerima peaks?

Ei pidanud kaua ootama, sest nendele küsimustele oli vastus olemas korraldajaklubi Triitoni eestvedajal Mart Siliksaarel. Just tema haaras mikrofoni ja kutsus - võiks isegi öelda michaelbufferlikult - kõik mängijad publiku kaasaelamisel kardina tagant areenile.

Platseerusin ise Tondiraba klubi treeneripingile ja silma jäi mängijate kramplikkus. Ei olnud väljakul see Lasnamäe halli 7nda platsi U13b liiga 13nda kohamängu aura. Enamus pole harjunud taolise survega ja vähesed suudavad sellest üle olla, või isegi ennast ületada antud situatsioonis - eriti, kui 3. tunnine autosõit jalgades.

Kõrvalväljakul maadlesid Kiili gladiaatorid M.Luigas/Sepp noorte Triitoni Taavetite vastu ja üllataval kombel noppisid 3. geimilise mängu järel võidupunkti viimased. Tõsi, M.Luigas alustas enamus pallivahetusi parterist. Ei saanud ka elukogenud A.Luigas tulevikulootuse Karl Kerdi vastu.

Sarnaselt Kiilile pidi ka Tondiraba Sulgpallikool leppima 00:7 kaotusega Triitoni klubile. Tormihoiatus on antud!

Järgmised plaanisolevad kohtumised
Tondiraba Sulgpalliklubi/ Tallinna Sulgpallikeskus, I liiga - 10.november, Tondiraba Sulgpallihall, kell 18.00
TÜASK II/ Nõo Sulgpalliklubi, I liiga - 15. november, Ujula spordihoone
Nõo Sulgpalliklubi/ TÜASK II, I liiga - 17. november, Nõo spordihoone

No comments:

Post a Comment