Monday, November 18, 2013

TSK vs ToSK

Kahel viimasel pühapäeval toimus kaks Klubide Karika kohtumist TSK ja Tondiraba Sulgpalliklubi vahel.

Esimene vastasseis lõppes Tondiraba võiduga 4:3, kui otsustavas mängus triumfeeris naispaar 21:19 kolmandas geimis. Täpselt nädala pärast koguneti Lasnamäe sulgpalli pühas kirikus Punasel tänaval, et maha pidada teine kohtumine.

Õhus oli pinget. Jällegi enne viimast mängu, naispaari, oli seis viigis 3:3 ja kohtusid samad paarid, kes eelmine nädalgi. Kuid seekord lõppes mäng õnnetult Tondiraba Millert/Simoni paarile, sest Mairi nikastas raskelt jalga 10:10 seisul kolmandas otsustavas geimis. Pärast Millertile kiiret paranemist soovimist asus statistilise protokolli tiim arvutama, kes siis ikkagi võitis antud vastasseisu. 4:3 vs 3:4, okei, vaatame geime - need ka võrdsed. Pole hullu, võtame punktid ette, kuid absoluutselt müstilisel kombel (kui arvesse võtta viimase mängu 21:10 3ndat geimi) jäid ka punktid täpselt võrdselt.

Juba pidasid kaptenid nõu, kuidas paremini loosimisel esineda, kuid siis sekkus peakohtunik Siiri Rajamägi, kes väitis, et kuna mäng katkestati 10:10 seisul, siis sealt edasi ka punktid lõppevad. Seetõttu võttis võidu Tondiraba Sulgpalliklubi, kindla +11 punktilise edumaaga!

Klubide Karikas peab meeldima!

No comments:

Post a Comment