Monday, January 6, 2014

Sulgpalli Aasta Parimad

Eelmine aasta toimus esimene valimine ning nüüd võiks juba öelda, et proovime seda traditsiooniks teha.

Kategooriad on aasta  parim meessulgpallur, nais..., meespaar, naispaar, segapaar, noor..., treener ; esimest korda kavas (uued) vabatahtlik, kohtunik ja aasta sündmus.

Kas tohib enda arvamuse avaldada? Võite oma naljamütsid kõrvale panna ning kriitikamütsid asemele panna, sest aeg ajalt on vaja ausalt öelda, mis sind häirib.

Kindlasti osad pole kursis sellega ja veel rohkem mõtisklevad, et: "Miks minu käest arvamust ei küsitud?". Kohe selgitan - praegu süsteem näeb välja selline. Sulgpalliliit saadab igasse klubisse ankeedi, kus on kõikide nende kategooriate väljad. Igasse kategooriasse saab panna (ei pea) 3 varianti. 1) koht, 5 punkti 2) koht, 3 3) koht, 1.

Mida see võib kaasa tuua? (ja olen näinud, et toobki). Esiteks see info ei levi klubis. Klubijuht vb küsib paarilt inimeselt arvamust ja siis nad hääletavad "enda arvamuse" järgi. Miks jutumärgid, sest väga tihti puhtalt ainult enda isikliku sümpaatia/kasulikkuse järgi.

Aga, Ants Mängel, kui sa nii tark oled, siis paku välja, kuidas parem oleks? Vot, ma ei ole öelnudki, et see kerge ülesanne on. Kuid vaatame, kuidas näiteks äsjatoimunud Aasta Sportlase valimine toimus. Tehti avalik hääletus kuskil internetikeskkonnas, kus igaüks (IP aadress) sai anda ühe hääle. Adekvaatsed vastusevariandid anti ka vist ette. Aga miks mitte järgmine aasta nii proovida?

No comments:

Post a Comment