Sunday, February 16, 2014

Thomas Uber Cup

Eesti täiskasvanute sulgpallikoondis osales 11-16. veebruarini Šveitsis toimuvatel võistkondlikul EM-il meeste ja naistearvestuses eraldi. Jälgisin kõikide mängude tulemusi ja lõppskoori, rääkisin peatreener Heiki Sorgega ja vaatasin ka uudset lahendust - videosid otse võistluspaigast. Järgnevalt võtakski kõik need tegurid kokku.



Eesti meeskond jäi grupis 4ndaks, saades ühe võidu Walesi üle 3:2. Punkti tõid Raul M. ja Rainer K. üksikutes ja väga hea mängu teinud Raul K. ning Kristjan K. paarismängus võites maailma 75. paari. Hollandi, Rootsi ja Austria vastu saime ka mõned geimivõidud ja ühe mänguvõidu, kuid rohkemaks jõudu polnud. Üle oma varju ei hüppa, selline see tase on. Reaalselt hetkel 1 või heal juhul 2 võitu oligi eesmärk saada.

Eesti naiskond esines tublilt. Võideti naabreid Soomet 3:2 ja Walesi samuti 3:2. Võideldi kõvasti Ukrainaga, kuigi üldseis jäi 0:5, siis mängupilt ja lõpp-punktiskoor seda ei kajastanud. Inglismaa vastu oli raske esimene mäng, kindel 0:5 kaotus.
Soome vastu tõid punktid Laura V. ja Kristin K. üksikutes ja Kristin K./Helina R. paaris. Walesi vastu võitsid Laura V. ja Karoliine H. üksikus ning otsustava punkti otsustavas kohtumises Sale-Liis T. ja Kati-Kreet M. kolmes geimis.


Peatreener H.Sorge ütles kokkuvõtvalt, et polnud hullu midagi - võib rahule jääda. Koormus oli Eestil kokkuvõttes suur, 40 mängu 3 päeva jooksul. Kindlasti said nii mängijad kui treener häid emotsioone, mõtteid ja õppetunde tulevikuks.

Soovitan vaadata Eesti Sulgpalliliidu Facebooki lehelt mängueelseid ja järgseid videosid.

https://www.facebook.com/pages/Eesti-Sulgpalliliit/227028044108009

Pildil Kati-Kreet Marrani tehtud käepaelad võistkonnavaimu tõstmiseks!

No comments:

Post a Comment