Friday, December 12, 2014

Italian International XIV

Eestist osales 4 naismängijat:Getter Saar, Karoliine Hõim, Laura Vana ja Kati Tolmoff.Getter kvalifikatsioonist läbi seekord ei murdnud. Karoliine ja Laura said esimestes ringides kirja kaotused, kuid mitte Kati Tolmoff, kes veebruari kuu alguses naisüksikmängus Eesti meistriks krooniti. Esmalt võitis ta slovikatari numbrite järgi üsna keerulise mänguga 21:19 21:17. Järgmiseks oli vastaseks türklanna, hetkel palju häid tulemusi teinud tõusev täht, Yigit. Kati võitis jälle 2:0 ja ees seisis veerandfinaal kohtumine 3. paigutust omava šveitslanna Jaquetiga. Pilti küll võistlusest ei olnud, kuid ta suutis jällegi tasavägise mängu enda kasuks pöörata 21:17, 24:22.

Pääs poolfinaali välja võideldud, kuid ees ootas küll 5. paigutust omav prantslanna, kuid nime järgi julgen pakkuda aasiast sisserännanud sulgpallihuviline. Esimese geimi suutis Kati küll võita, kuid rohkem jaksu ei olnud 1:2 kaotus. Võibolla järgmine kord.

Igaljuhul super tulemus meie sulgpalli Kristiina Šmigunilt. Edu talle edaspidiseks ja ärme unusta ka endale mõnikord pöialt hoidmast.


5 comments:

  1. Kas sa ei tahaks oma blogi taustavärvi natuke heledamaks panna? Jube raske on lugeda ja paneb pea valutama.

    ReplyDelete
  2. Ei, aitäh!

    Mulle meeldib uus kujundus.

    Tänan ettepaneku eest!
    Kõike paremat,
    Ants

    ReplyDelete
  3. Eestist osales tinglikult ka Getter Saar, tinglikult seetõttu, et ta baseerub Soomes ja ka seetõttu, et ta põhiturniirile välja ei murdnud.

    ReplyDelete
  4. Tänan märkuse eest, muudan ära.

    ReplyDelete
  5. Tere jälle, esimene anonüüme kommentaator

    Mul pole kunagi kriitika vastu midagi, kui see on põhjendatud ja kui on ka selge kritiseerija identiteet, siis ma võtan seda mõtlemisaineks.

    Tõepoolest natuke seedides süvenumalt blogi tausta, siis oli tõesti veidi liiga tugev kontrast. Kellelgi pole alati õigus, kui tohib sellise väljendi siia arutellu tuua.

    ReplyDelete