Tuesday, January 19, 2016

Favoriidid Üllatajad Vastasseisud

Kohalike võistluste eurojuveel Eesti Meistrivõistlused toimub 5-7. veebruaril taas Tartus A le Coq spordihallis. Tabelid on loositud ning juba võib teha prognoose, kes on vormis, kes must hobune ja kes tahab lihtsalt kikivarvukil poodiumile hiilida?

FAVORIIDID

Ei pea olema selgeltnägija Nastja, et järgmisi mängijaid esikohale ennustada.

1. MÜ Raul Must - Publikule kindlasti meeldib üllatusi näha. Kuid see aasta oleks üllatus, kui keegi temalt geimis 17 punkti saaks. Heiki Sorge üksikmängutiitlite rekord on raudselt ohus.
2. NÜ Kati Tolmoff - Olümpiapääsme eest võitlev Tolmoff mängib see aasta ainult üksikut. Tal on juba selline aura, et on tunne nagu teised ei usu, et nad Katit suudaks võita.
3. MP Kaljurand/Käsner - Korra GP 2-l Kivinurm Lukinile kaotanud on muidu Eesti paaride vastu üliveenvalt mänginud. Samas, kui kuskil neid üllatada, siis Eestikate pingelises õhkkonnas.
4. NP Kuuba/Rüütel - YEI-l täiskasvanute klassi parima tulemuse teinud paar on heas hoos. Eelmise aasta komistuskivi Tolmoff/Hõim ka ei mängi nii, et kõik on nende endi kätes.
5. SP Käsner/Rüütel - Simm-sala-pimm, abrakatabra ja uus segapaar on loodud. Kuigi segapaari konkurents on eriti tihe, siis paberi peal tundub klapp väga hea. Osad võivad öelda, et kokkumäng pole päris see, kuid ega nad esimest korda segapaari ei mängi.


ÜLLATAJAD

Nemad on favoriitidest tabelis teisel pool ja võivad hästi vastu hakata ja heal päeval ka võita.

1. MÜ Heiko Zoober - Võitis GP 3 Tartus, kus alistas nii Laanese kui Kaljumäe. Kuid komistuskiviks võib saada potentsiaalne  veerandfinaal Mikk Järveojaga. Siiski usun, et Heiko tahab eelmise aasta kaotuse eest revanši ja suudab ennast finaali mängida.
2. NÜ Karoliine Hõim - Tabel pole talle armuline olnud. Kuuba, Marran ja Saar vajavad kõik alistamist. Abiks on ehk see, et mängib ainult üksikut ja bensiini peaks jätkuma.
3. MP Aru/Mängel - Tuleb kasuks, kui sul on oma blogi ja saab juba varakult vastaseid töödelda. Tahaks kindlasti Lukin/Kivinurme ja Zoober/Õunmaa nägusid näha, kui nad seda loevad.
4. NP Helm/Vana - Olude sunnil kokku pandud paar pole vist varem kordagi koos mänginud, kuid ärme kunagi alahinda kogemusi.
5. SP Kaljurand/Kaljurand - Laura käevigastus on suurim küsimärk, muidu isegi eelistaks pikka aega Eesti edetabelis esimest kohta hoidvat segapaari. Kuid isegi finaali jõudmiseks peab kõvasti vaeva nägema.


VÕIMALIKUD PÕNEVAD VASTASSEISUD


1. MÜ 2.ring Must/Kaljumäe - Rainer, kui see sind lohutab, siis sulgpall on ümmargune. Või oota, ei ole ka. No vähemalt pole esimene ring.
2. MÜ veerandfinaal Namm/Kapp - Mõlemal on esimest korda võimalus poolfinaali jõuda. Raske eelistust anda. Otsustavaks saab see, kummal külmem kõht.
3. NÜ 1.ring Hõim/Kuuba - Kuigi ennustasin Hõimu finaali, siis midagi kindlat siin ei ole. Kristin on võimeline üllatama.
4. NÜ veerandfinaal Saar/Rüütel - Getter on see hooaeg hästi mänginud ja eelistaks teda. Kuid Helina ei lähe kindlasti midagi kergelt andma.
5. MP veerandfinaal Aru-Mängel/Lukin-Kivinurm - Trennikaaslased ja igipõlised rivaalid. Kuna tegemist nii 50:50 olukorraga, siis võib otsustavaks saada see, kes loosi võidab ning parema poole saab.
6. MP 1.ring Sauk-Talts/Erik-Kasela - Comebacki teinud Kristot ja Toomast on alati hea mängimas näha. Üks nikerdab, teine lammutab ja see toimib. Sandril ja Mihklil siiski trennis parem sparring võtta ning eelistan neid.
7. NP veerandfinaal Helm-Vana/Teesalu-Marran - Tõotab tulla tuline mäng. Kas kogemused või kokkumäng? Kes keda?
8. NP veerandfinaal Kaljurand-Margus/Tannik-Piho - Mängus oleks medalimängud. Kas pikka aega noorteklassis koos mänginud paaril õnnestub väikest viisi üllatus korda saata? Saame näha.
9. SP veerandfinaal Kaljurand-Kaljurand/Aru-Helm - Lõpuks on Aru-Helm kellegi teise peale Must/Tolmoffi endale vastu saanud. Eelmistes kohtumistes on abielupaar küll peale jäänud, kuid Andres ja Ulla on nagu Kinder üllatusmunad - kunagi ei tea, mis saad.
10. SP veerandfinaal Lukin-Karjus/Mängel-Vana - Jõulud on möödas, jõuluvana ära käinud, kuid veebruarikuu esimesel nädalavahetusel on aeg mängelvanal segapaaridele üllatusi jagada. Eks ole näha kas Vahur ja Mari Ann on head lapsed olnud.

No comments:

Post a Comment