Thursday, January 7, 2016

Milles case - see on aasta 2016

Minule, kui kodumaisele sulgpallihuvilisele, on jaanuarikuu alati olnud kõige põnevam aeg. Rahvusvaheline võistlus Yonex Estonian International, trennides Eestikateks valmistumine ja üleüldine meeleolu enne võistlusi.

Alustada tahaksin aga hoopis ühest intrigeerivast mängust, mis leiab aset sel laupäeval Tartus GP-l. Novembrikuu lõpus sai korraldatud eksperiment ja sõpruskohtumine paarismängija (minu) ja noore üksikmängija (Karl Kerdi) vahel. Võitis Kert, kuid nüüd on oodata sellele järge. Nimelt on otsustanud Kristjan Kaljurand taas üksikmängus ennast proovile panna. Põhjuseks, kuna tema segapaarismängu partner Laura on veidi vigastatud ja hoiab ennast Eestikateks. Ju siis Kristjan mõtles, et oleks aeg üksikmängijatele väike õppetund anda või siis ise see saada. Esimeseks vastaseks loomulikult Kert. Soovitan laupäeval kell 10 TÜASKi spordihoones algavale mängule popcorn kaasa võtta. Ennustada mulle meeldib ja pakun Kaljuranna võitu 21:15 21:19.

Järgmisel nädalal algab ka YEI 2016, arvult seitsmes kodumaine rahvusvaheline võistlus. Eestlasi on võistlustules paarkümmend. Parimad variandid on Raul Mustal ja Kati Tolmoffil, kuid suuri lootusi ei maksa peale panna, kuna neil on olnud tihe võistlusgraafik nii Euroopa GP-de kui praegu toimuvate Taani klubimängudega. Samuti tahaks loota, et 2. paigutuse saanud naispaar Kuuba/Rüütel suudab positiivse emotsiooni pakkuda. Võistlus algab 14.jaanuaril ja kestab TTÜ spordihoones 4 tulist päeva.

Head uut aastat on hilja soovida, kuid üks uusaasta luuletus on ikka kombeks...mõnikord.

Kas keegi oleks uskunud meist?
Et aasta juba 2016
Me jääme küll vanemaks
Kuid sulgpallis saame paremaks

Raul Musta tahaks võita
Kati Tolmoffiga reisile sõita
Unistama mõnikord peab
Sulgpall pole ümmargune, seda tean

Isegi kui tuju halb lausa
Kõik on võimalik, ausalt!
Võtke ennast kokku siis
Ja visake sõbrale kõrge viis!










1 comment: