Tuesday, January 19, 2016

Hiromantide Tuleproov Eestikate eri

SEGAPAAR - VEEDE/KLAOS

Pärast mõne aastast pausi on ülikogenud segapaar taas jõud ühendanud eesmärgiga noortele õppetund anda. Einar on suitsuahjus kala küpsetamisega kätt soojas hoidnud ja mul on tunne, et Lutsudest, Rääbistest ja Lattikutest jääb seekord väheks ning mis saab ühest maitsvast suitsukalast parem olla? Ikka Eestikate medal. Klaos on Käsneriga mängides GP-del head vormi näidanud ning märkmeid teinud konkurentide tugevatest ja nõrkadest külgedest.

Kaheksandikfinaal Õunmaa/Moora 15:21 21:17 21:15

Ikkagi esimene võistluste mäng üle pika aja ja alguses ollakse veidi roostes. Pealegi tuleb harjuda Õunmaa servi ja Moora vasaku käega. Kuid 2. geimi intervallil tehakse üks sõbralik plaks ning muud korrektuurid. Veede teeb Õunmaaga kahe peale Eesti rekordi liblikaviskamises ühe matši jooksul.

Veerandfinaal Sauk/Margus 15:21 21:17 21:19

Halb uudis, et nad on trennikaaslased ja teavad Veede/Klaose mängu, kuid hea uudis, et peatreener Sorge ei saa abiks olla. Veede lööb 2. ja 3. geimis Saugile paar salakavalat tilka ja kohustuslikku tripsuga võrguspinni. Klaos üllatab mõne ebamugava serviga ja sellest napilt piisab.

Poolfinaal Kaljurand/Kaljurand 15:21 15:21

Jällegi TÜASKi trennikaaslased vastas. Kuid seekord on Kristjan nii tahtmist täis, kuna tahab esimest korda Eestikate segapaari finaalis mängida. Proovitakse küll Laurat väljakul tikutulega taga otsida, kuid vahel tundub, et Kristjan on isegi nende väljakupoole kõik nurgad ära katnud. Sitke mäng, kuid vastu tuleb võtta kaotus.

Pronksmedalimäng Mängel/Vana 10:21 22:20 22:20

Nende õnneks on Mängel ja Vana jõudnud mees ja naispaaris finaali ja mängukilomeetrid on jalgades. Esimene geim vastastel veel särtsu jagub, kuid Einar ja Helen on kannatlikud. Otsustavatel hetkedel teeb Veede tagant pliks, Klaos võrgu pealt plaks ning kokku tähendab see loomulikult pliks-plaks ja pronksmedaleid.

No comments:

Post a Comment