Tuesday, January 31, 2017

Hiromantide Tuleproov EMV 2017, Meesüksik

KRISTJAN TÄHERAND - MEESÜKSIK

Eelvaade

Nagu pildi pealt näha, on Kristjan see aasta eriti heas tujus. Ja on põhjust. GP etappidel hästi esinemine on teeninud talle 2. paigutuse. Kuidas tal see aasta eestikad meesüksikus kujunevad? Ei tea, aga Hiromant Mängelil on oma versioon.

Kaheksandikfinaal vs Taras Bodarenko 21:13 21:12

Isegi terasem sulgpallipublik kergitab kulmu, et "Vabandust, kes on Taras Bodarenko?". Tegemist legendaarse treenija Ragnar Sepaga, keda olla nähtud harjutusi tegemas üksi koos pallimasinaga kell 8 hommikul. Täherand teab kellega tegu, tasemevahe puhtalt selles, et üks on 15 aastat kauem sulgpalli mänginud.

Veerandfinaal vs Artur Ajupov 21:15 21:14

Noor Artur teeb soliidse etteaste oma teistel Eesti Meistrivõistlustel. Veerandfinaali jõudmine juba saavutus omaette, kuid TäkuExpress osutub liiga kiireks rongiks. Mõned peatused jäävad vahele ja nii ta läheb.

Poolfinaal vs Mihkel Laanes 15:21 21:19 21:19

Kodusaalis mängivale Mihklile on Triitoni klubi poolt organiseeritud trummipõrin. See annab esimeses geimis hea emotsiooni. Kuid Täherand leiab 2. geimis mõned lisakäigud, ajab mängu teravaks ja põmm kolmas. Viimases geimis jätkub punkt-punktis mäng ning otsustavaks saab see, et Kristjanil on keeled veidi kõvemini peal ja paar rabakut jääb maha. Peale matšpalli võitmist, langeb Täku põlvili ja suudleb põrandat, sest Triitoni saal saab ta lemmiksaaliks.

Finaal vs Raul Must 9:21 15:21

Kristjan läheb oma tavalise mänguplaaniga peale, kuid vastas 13 aastat võitmatuna püsinud Must. Raul vana rebane muudab mängu "Pesuloputamis Meesüksikuks". Kõigepealt nurkade mäng, siis diagonaalide mäng ja lõpuks täismäng. Põmm Jackpot Mustale. Tänud mängu eest.
Sellegipoolest võib Kristjan väga rahule jääda, oma esimese hõbemedaliga meesüksikus.


No comments:

Post a Comment