Tuesday, January 31, 2017

Hiromantide Tuleproov EMV 2017, Meespaar

KRISTO KASELA / TAUNO TOOMING - MEESPAAR

Keda statistika huvitab, siis pilt on tehtud 2008 EMV-lt, kui nad viimati võistlustel koos mängisid. Mis ajaga muutunud on? Tooming on tulnud tagasi Eestisse ja Kasela tõrje on veel pehmemaks ja ebamugavamaks läinud. Kas ja millised šansid on neil seekord EMV meespaaris? Hiromandid - vaatame nüüd koos klaasennustuskuulidesse!

Kaheksandikfinaal vs Kert/Lõo 18/21 21/17 21/19

Nende vastased Karl ja Marcus on veidi raskemas seisus, kuna kui Kristo ja Tauno viimati mängisid, läksid Kert/Lõo alles kooli ja polnud aega sulgpalli võistlusi vaatamas käia. Noored on küll füüsiliselt ja tehniliselt üle, kuid kaks treenerit panevad pead kokku ja lahendavad Kert/Lõo mängu taktilaselt nagu Ruubiku kuubiku. Napp mäng, otsustavaks saavad kogemused.

Veerandfinaal vs Kivinurm/Lukin 11/21 21/19 22/20

Need mängijad teavad üksteist juba vanadest Punase halli aegadest. Mängustiilid on ka väga erinevad - Lukin/Kivinurm rohkem lammutamiskomando, Kasela/Tooming viielised arhitektid. Esimene geim Kristo ja Tauno on hädas tempo harjumisega. Kuid 2. ja 3ndas geimis elatakse mängu sisse ja sünnib võistluste üks suurimaid üllatusi. Hea mäng ja isegi Tooming peab mängu lõppedes laubalt higi pühkima.

Poolfinaal vs Must/Kaljumäe 15/21 16/21

Kui nüüd päris täpne olla, siis kõik 4 mängijat on treeneriametiga tuttavad. Otsustavaks saab see, et Kaljumäe teeb elupaarismängu - 2 serviässa, 5 võrgust vaheltlõiget, 10 rabakupunkti. Mustal oli vaja lihtsalt intervallil popcorni näksida. Kristol ja Taunol oli eelmisest võidust vaimne ja füüsiline väsimus, kuid vahel tuleb ka ilusaid kaotusi kogeda.

Pronksmedalimäng vs Järveoja/Laanes 21/19 21/19

Paberi peal tundub, et Tartu paaril oleks nagu eelis. Aga noored eksivad ühe põhireegli vastu - nad mängivad mõlemad kõike 3 mänguliiki. Pühapäevaseks pronksimänguks on jalad juba pehmed, särgid ka otsas - peab veidi ligunenud särkidega mängima. Kasela/Tooming nikerdavad nii kaitses kui rünnakul ja kuidagi tahavad seda medalit rohkem.
Lõpptulemuseks ongi pronksmedalid käes ja üks lugu juures, mida lastele ja noortele trennis mõnipäev rääkida.

No comments:

Post a Comment