Wednesday, February 1, 2017

Hiromantide Tuleproov EMV 2017, Segapaar

HANNALIINA PIHO / ANTS MÄNGEL - SEGAPAAR

Seda ei näinud isegi selgeltnägija Nastja ette, et selline paar Eestikatel mängib. Kuid mõnikord segapaari segased lood tunduvad loogilised. Vaatame, millist teekonda hiromandid sellele paarile ette näevad...

Kaheksandikfinaal vs Lukin/Karjus 21/18 15/21 18/21

Jah, nii ta seekord läks. Esimeses ringis kaotus. Okei mäng, aga vastased olid napilt paremad. Järgmine aasta jälle.

MARI ANN KARJUS / VAHUR LUKIN - SEGAPAAR

Eelvaade

Kuna esimene valik ootamatult esimeses ringis kaotas, siis vaatame huvi pärast, kuidas läheb nende vastastel. Mari Annil on olnud väga tihe aasta sulgpallialaselt. Ka Vahur organiseerib Kalevi klubi treeninguid ja võtab ise neist aktiivselt osa. Vorm on mustahobuselikult hästi ajastatud.

Kaheksandikfinaal vs Piho/Mängel 18/21 21/15 21/18

Võrdsete võimalustega mängus saab otsustavaks kindlam käsi. Mängel küll protestib, et miks  viimane geim talle liiga palju aeglast tilka võrgu alla löödi, kuid kohtunik ei tee sellest välja.

Veerandfinaal vs Helm/Täherand 21/12 15/21 22/20

Vahur ja Mari Ann alustavad bravuurikalt ja korraks tundub, et Ulla ja Kristjan on tülile lähedal. Kuid erimeelsused lahendatakse klassikalise "Täku tagant rabak ja Ulla võrgust plaks maha" kombinatsiooniga. Otsustav geim on loterii ja seekord fortuuna naeratab Lukin/Karjusele.

Poolfinaal vs Käsner/Rüütel 15/21 17/21

Algus on võrdne, kuid piisab sellest kui ühel hetkel unustad, et võrgus on Helinal valel pool tagantkäsi. Teises geimis küll Lukin/Karjus juhivad 15/11, kuid siis otsustab Käsner "avaneda", mis põhimõtteliselt tähendab, et vastastel algas enneaegne pallikorjamisfestival. Tuleb võtta vastu viisakas kaotus.

Pronksmedalimäng vs Lõo/Marran 21/19 21/18

Kuna mõlemad pooled olid veidi üllatunud, et üheskoos pronksmedalimängule saadi, siis loeb see, kes ennem vastast üllatada suudab. Vahur ja Mari Ann panevad ühesugused särgid selga ja Marran Lõo on segaduses. Kumma peale mängime? Tulebki selline segapudru mäng ja see on vesi tallinlaste veskile. Tasuks väljateenitud pronksmedalid.

No comments:

Post a Comment