Wednesday, February 22, 2017

Teekond Kullale Segapaar

K.KUUBA - M.LAANES

Pealtvaatajate ootus

Huvitav fakt selle segapaari kohta on, et nad on 4 aasta jooksul kaotanud ainult ühele paarile - Tolmoff/Must. Siiski, segapaar on peaaegu iga aasta huvitav mänguliik, kuna tihti kõik tugevad ühel võistlusel ei kohtu. Siin on Mihkli ja Kristini teekond kullale.

Esimene ring vs Järveoja/Talts 21/7 21/6

Juba esimese mänguga tehakse statement. Taltsile ja Järveojale - kes pole sugugi papist paar - 7 ja 6. Kuna järgmised mängud lähevad veel raskemaks, siis pidi ekonoomselt võidusadamasse seilama.

Veerandfinaal vs Saar/Kaljumäe 21/14 21/13

Kaks üksikmängijat Getter ja Rainer olid jõud ühendanud, et teistel segapaaridel pead kratsima panna. Siiski Mihkel ja Kristin näitasid järjekordselt keskendunud mängu ja hoiti algusest peale stabiilset edu.

Poolfinaal vs Kaljurand/Kaljurand 23/21 19/21 21/14

See mäng kestis sama kaua, kui kõrvalväljakul 2 poolfinaali. Pikad pallivahetused, taktikaline (Laura) otsimine, Kristjani lammutamisfestival - kõike oli. Mäng püsis 2,5 geimi kogu aeg punkt punktis, kuid 3. geimi 12/12 seisul Mihkel ja Kristin sprintisid edu sisse ning tuli ära. Sellegipoolest väärib see mäng minu silmis ühe turniiri parima mängu nominatsiooni.

Finaal vs Rüütel/Käsner 21/19 21/17

Siin mängus oli tunda finaalihõngu. Kui pall oli ees pandi selline litter, et süda jättis löögi vahele. Enamasti, kes rünnaku punktis sai, sellel oli ka eelis. Otsustavatel hetkedel olid Kuuba/Laanes veidi kindlamad ja teine ühine segapaarismängu tiitel. Kristin tuli see aasta 3. kordseks meistriks, millega on hakkama saanud vähesed mängijad.


Lõpetuseks palju õnne kõigile medalivõitjatele! Kõik 3 päeva oli saalis olla pealtvaatajana põnev. Lisaks vahva laupäevane Aasta Parimate gala, mis on tore ettevõtmine ja toob sulgpallurid kokku ka väljaspool saali. Järgmise korrani või nagu moodne on öelda - see ya later alligators!


No comments:

Post a Comment