Tuesday, February 21, 2017

Teekond Kullale Naispaar

K.KUUBA - H.RÜÜTEL

Pealtvaatajate ootus

Ma olen enam kui kindel, et Kristinil ja Helinal olid viimase 2 aasta napid kaotused meeles Tolmoff/Hõimult ja Marran/Teesalult. Kuid mis valesti, see uuesti. Vaatame, kuidas neil õnnestus võita teine ühine naispaarismängu tiitel.

Esimene ring vs VABA

Veerandfinaal vs Simon/Mazurtšak 21/9 21/15

Kaisa ja Melissa tegid küllaltki südika esituse, arvestades, et teine võistlus üldse, kus koos mängiti. 15 punkti saada pole kaugeltki naljaasi. Kuid tuleb arvestada, et Kristin ja Helina olid kogu võistluse täiskoormuse 3 mänguliigi peal ja kõiki mänge 100% pole võimalik mängida.

Poolfinaal vs Klaos/Sorge 21/8 21/16

Tuleb au anda Helenile ja Kristelile. Paberi peal peaks tasemevahe olema märgatav, kuid kuidagi suudetakse ikka mingi hetk olukord noorte trennineiude jaoks problemaatiliseks tekitada. Siiski võitjas kahtlust ei tekkinud ning Kuuba/Rüütel finaalis.

Finaal vs Marran/Karjus 21/13 21/13

Nägin seda mängu kõige lähemalt, kuna olin Kati-Kreedi ja Mari Anni treeneripingil. Algus ei olnud nende seisukohalt paljulubav, intervallil 2:11. Proovisin erinevaid taktikalisi nõuandeid anda, kuid oli näha, et Kuuba/Rüütel olid väljakul kindla ja ühise eesmärgi nimel - võtta naispaari kuld. Mari Ann ja Kati ei tohiks liialt pead norgu lasta, anti endast parim. Ma arvan, et Kristini ja Helina isu kasvab iga võidetud tiitliga ning me näeme neid samas positsioonis ka järgnevatel aastatel. Tuult sulgedesse!


No comments:

Post a Comment