Sunday, February 5, 2017

Hiromantide Tuleproov EMV 2017, Naisüksik

KRISTIN KUUBA - NAISÜKSIK

Eelvaade

No Vana, No Hõim, No Tolmoff, YES Kuuba! Kas tõesti on see aasta, kui Kristin võtab selle, mida ta on aastaid võtta tahtnud - naisüksikmängu kulla? Hiromant Mängel teab täpselt!

Kaheksandikfinaal vs Hedda Maret Eenmaa 21/10 21/9

Esimene mäng Kristin skaneerib väljaku ära. Nii, kontrollime piire, testime kõrget kauget. Hedda võitleb kenasti, kuid tasemevahe ikka sees.

Veerandfinaal vs Ulla Helm 21/11 21/19

Vastaseks seekord kogenud veteran Ulla, kes vabal ajal mängib üksikut ja kui mängib, siis nagu emalõvi - midagi kergelt ei anna. Esimene geim Ulla mängib raskesti palle kättesaadavat, kuid teises geimis lülitab manuaalselt sisse 5nda käigu ja Kristin on hädas. Hea oli, et eelmises mängus sai väljakut testitud, sest otsustaval hetkel pallid kukuvad täpselt auti. Lõpus loevad head silmad!

Poolfinaal vs Kati-Kreet Marran 21/17 15/21 21/18

Seda mängu on vaatama tulnud kari noori nagasid, kes istuvad väljaku taga nagu tihased elektritraadil ja elavad kaasa. Juba noorteklassist tuttav vastane Kati on kõva pähkel. Rallid on pikad ja võitlusrohked. Mängu otsustab paar Kristini joone peale lööki - kes veel ei tea, siis joone peale löögid on head löögid.

Finaal vs Getter Saar ???

Mnjaa. Suu vesistama panev finaal. Aga esimest korda ajaloos hiromant ei oska seisukohta võtta, kuna tegemist on nii võrdse vastasseisuga. Arvatavasti võidab parim.
Küll ennustan võistluse suurimat aplausi võitjale, kuna Eesti sulgpall saab uue naisüksiku meistri. Ei jõua ära oodata!

No comments:

Post a Comment