Monday, February 20, 2017

Teekond Kullale Meesüksik

RAUL MUST

Pealtvaataja ootus

Ma küll teiste inimeste pähe ei näe, aga vaevalt, et keegi midagi alla meistritiitli Raulilt ootas. Küll vaatame, kuidas tal mäng mängult see õnnestus.

Esimene ring VABA

Teine ring vs Raimo Pregel 21/8 21/11

Mängupilt oli Raimo seisukohast vaadatuna soliidne. Pregel võitles, proovis erinevaid taktikaid, kuidas Rauli üllatada ebastandartsete lahendustega. Mulle meeldib Musta puhul see, et Eestikatel tundub, et ta mängib ka esimestes ringides keskendutult ja võtab endale mini eesmärgid, milleks on näiteks alla 10 punkti või siis lihtsalt vastasel pilt tasku joosta.

Veerandfinaal vs Andrei Kägo 21/6 21/13

Andrei seisukohast võttes 13 silma saada teises geimis saada on okei. Kes veel ei tea, siis Raulile tagaväljakult palli puhtalt maha lüüa on umbes nagu naiselt esimese kohtingu kutse saada. See on võimalik, aga peab piiride peale lootma.

Poolfinaal vs Heiko Zoober 21/13 21/9

Esimese punkti võitis Heiko, röögatus maitsestamiseks juurde, et davai mängime. Raul selle peale, et davai, järgmine seis 9:1. Oli näha, et Raul tahtis korraliku suitsusauna Heikole kütta, aga Zoober mängis sitkelt ja vaatamata sellele, et seis oli enamasti ühepoolne mängis igat punkti hingestatult.

Finaal vs Mihkel Laanes 21/11 21/13

Mihkli esimene finaal ja üldse medalimäng meesüksikus. Kuna koormus oli noorel poisil suur olnud, siis valmistas ennast eelmine õhtu ette 3 tunnise massažiga. Must siiski näitas keskendunud mängu ja 12. järjestikune meistritiitel meesüksikus on tõsiasi. Heiki Sorge, mis arvad, kui hüppad ka väljakule järgmine aasta, kui Raul sinu legendaarset rekordit viigistada püüab? Ma oleks nõus isegi piletiraha maksma, kui seda näeks.


No comments:

Post a Comment