Monday, February 20, 2017

Teekond Kullale Naisüksik

KRISTIN KUUBA

Pealtvaataja ootus

Kristinil oli minu arvates juba enne võistlust tähtede seis kuidagi nii õige. Vaikselt 2. paigutus, Tolmoff just ketsid varna pannud, pinged all. Let's go - mängime! Nii on hea minna väljakule. Ka pealtvaatajad jagasid selle ära ja arutasid, et äkki on Kristini aasta. Vaatame, kuidas tee meistritiitlini läks.

Esimene ring vs Hedda Maret Eenmaa 21/3 21/3

Hedda on ebaõnne - mitte isegi sõdur - vaid major. Iga aasta kui ta otsustab mängida, saab kas Tolmoffi, Hõimu või Kuuba - ühe favoriidi esimesse ringi. Seis oli lõpus küll nukker, kuid midagi teha ei ole, Eestikatel ei halastata. Kristinilt hea algus.

Veerandfinaal vs Ulla Helm 21/11 21/13

Hiromant ennustas esimese geimi perfektselt, kuid ju oli Kristin blogi lugenud ja oli teises geimis valvas ja ei lasknud kogenud Ullat mängu. Siiski kihvt uuskool vs vanakool, spordipreili vs seltskonnadaam üksikmäng.

Poolfinaal vs Kati-Kreet Marran 21/12 21/14

Trennikaaslased ja sõbrannad teadsid hästi teineteise mängu. Ootasin tasavägisemat mängu ja mulle tundus, et Kuuba oli paremini psühholoogiliselt häälestanud. Siiski arvan, et Kati on võitleja tüdruk, jätab kaotuse meelde, et see siis mõnel teisel võistlusel jälle Kristinile meelde tuletada, et "Ou, sa võisid küll mind Meistrikate poolfinaalis võita, aga tulin revanši järgi.".

Finaal vs Getter Saar 21/14 20/22 21/14

Täpselt 1 tund kestnud üks turniiri põnevamaid mänge. Eriti teine geim, kus punkt punktis mindi geimi lõppu ja Getter näitas sisu. Kuid see aasta oli ikkagi Kristini aasta. Esimene naisüksiku kuld ja võimalik, et Tolmoffi, vahepeal Hõimu ja uuesti Tolmoffi valitsemisajale on järgnemas sulgpalliprintsessi Kuuba aeg.

No comments:

Post a Comment