Tuesday, September 12, 2017

Sümboolne Unistuste Võistkond

Hellou, sulgpallisõbrad! Märkamatult on järjekordne sulgpallikarussell alanud. Hooaja esimesed võistlused peetud ja mõtlesin, et viiks ennast ka sulgpallilainele. Millest rääkida? Kasutan oma kujutlusvõimet ja panen kokku Sümboolse Unistuste Võistkonna Eesti kuulsatest inimestest, kes ei pruugi olla sulgpalliga kokku puutunud, kuid minu argumenteeritud arvamusel sobiksid Eesti esimesse Sümboolsesse Unistuste Võistkonda. Let's go!

MEESÜKSIK - UKU SUVISTE

Olles ise tunnistajaks mõni nädal tagasi toimunud matšile Raul Musta ja Uku vahel, sain kohe aru, et Ukule on sulgpall - ja just meesüksik - nagu loodud. Füüsis on kenasti paigas, hea jalgade töö, ei kartnud ka publikule Supernatural akropaatilise numbreid pakkuda. Ei ole võimatu, et lauljat saab näha ka mõnel võistlusel, sest Jumping Tallinn festivalil näitas ta küll huvi mängu vastu üles. Lihvimata Teemant.


NAISÜKSIK - KAIA KANEPI

Kaia näitas see aasta US Openil, et comebackid on kuramuse ilusad. Ja naisüksikus annab see kõvasti juurde, kui suudad pärast pikka vigastuspausi veel tugevamana tagasi tulla. Boonuseks tennisetaust, vollemäng ja tugevad löögid tagant annavad lootust, et sulgpall lendab ikka tagant taha. 2 eratrenni Kati Tolmoffiga ja põmm, alistab kõik, kes pole sulgpallitrennis varem käinud.


MEESPAAR - HANNES VÕRNO/PEETER OJA

Kui nad suudaksid väljakul taastada oma Kreisiraadio päevade vormi, siis ei oleks küsimust, kes võidaks. Vastane annaks lihtsalt loobumisvõidu, kuna mäng on liiga naljakas. Koostöö oleks Hannesel ja Peetril paigas. Oja servib ja jääb võrku ning Võrno pika kasvuga kontrolliks tagaliini. Kui nad ise kaitsesse peaksid sattuma, siis kiirelt mõni vana Kreisiraadio kommentaar juurde ja probleem lahendatud.


NAISPAAR - SAARA KADAK/LENNA KUURMAA aka ÕED SÕNAJALAD

Ma väga Su Nägu Kõlab Tuttavalt saadet pole vaadanud, aga Saara ja Lenna esitust peab nägema. Kui nad naispaari mängivad sama sünkroonis, siis kõik peaks toimima. Publiku võidaksid nad kohe enda poolele ja kui sa vastane oled siis proovi nii mängida, kui kogu saal su vastu on.


SEGAPAAR - EDA-INES ETTI/TANEL PADAR

Segapaaris tuleb kõvasti kasuks, kui tunned oma partnerit. Ja nende klapp sai alguse, kui Ines "Im 17 only, once in a lifetime" laulis ning Tanel bäckiga toetas. Mõned kümned aastad hiljem lauljad on ikka supervormis. Tanel käis ka eelmine aasta Jüri spordihoonet avamas, kus tegi tutvust sulgpalliga. Inese kohta ei tea, mis suhe tal sulgpalliga võiks olla? No segapaaris tuleb vist lihtsalt üks Väike Saatan olla ja põmm, vastaspoole mees on võlutud. Edasi ainult vormistamise küsimus.


No comments:

Post a Comment