Friday, September 29, 2017

Hiromantide Tuleproov GP-1 eri

MEESÜKSIK

2. ring - Raul Must vs Sven Kavald 21/15 21/5

Sven vana kaval(d)pea ütleb enne mängu, et pole vormis, kuna käis reedel Vabankis. Paar hulljulget kolmest lähevad ka sisse ja sprindib esimene geim juhtima, aga Must ikkagi kosub ja saab indu juurde turniiriks.

NAISÜKSIK

Veerandfinaal - Liisa-Lotta Tannik vs Helis Pajuste 21/18 19/21 20/20?

Kaks noort sulgpallipiigat satuvad vastamisi ja lahing on oi-oi missusugune. Punkt punktis minnakse otsustava geimi lõppu ja võidab see, kes parema poole loosiga sai. Selle mängu lõppu ei oska isegi Hiromandid näha.

MEESPAAR

Veerandfinaal - Aru/Kavald vs Kert/Lõo 21/14 10/21 21/18

Esimene geim Andres ja Sven panevad kogemused maksma. Paar silmad kinni kerge karjega vürtsitatud rabakut ja noored on krampis. Kuid teises geimis tuleb Karlil ja Marcusel meelde, et nad on terve suve trenni rassinud, et peaks nendel pässidel naha üle kõrvade tõmbama ja nii ka lähebki. Kuid 3ndas avastavad Aru/Kavald, et nad on ju enda noorteklassi Punase tänava hallis ja seepärast mängivad ka nagu nugised. Veel on vara Tiigrikutsudele (Lõo/Kert) kaotada.

NAISPAAR

Veerandfinaal - Laansoo/Helm vs Moora/Piho 21/19 18/21 21/17

Moora ja Piho on heas vormis, kuid Ulla ja Eve on heas tujus, kuna saab jälle sulgpalli võistlustel mängida. Kes veel ei tea, siis tuju on mõnikord tähtsam, kui sportlik vorm. Tihe rebimine iga geim, kuid seekord otsustavad mängu kogemused.

SEGAPAAR

1. ring - Merits/Marran vs Kaljumäe/Margus 11/21 21/17 21/19

Pole saladus, et Rainerile segapaar meeldib. Esimene geim purjetab ta väljakul nagu Toomas Tõniste ning Sander ja Kati on tülile lähedal. Kuid siis leiavad nad rütmi ja mäng muutub tasavägisemaks. 3nda geimi vahepeal tuleb Triitoni treener - kelleks on muidu Kaljumäe ise - head nõu andma ja sellest on abi. Napp võit noorpaarile.


No comments:

Post a Comment