Tuesday, September 26, 2017

VÄLJAASTE vol 1

Kunagi ammu, üle 5 aasta tagasi avaldasin oma teises blogis rubriigi VÄLJAASTE, mis võttis luubi alla tegevad sulgpallurid - nii üksikud, paaris, kui eriti segased olukorrad, minu alandliku hinnangu järgi. Siis sulgpallisõprade blogi veel polnud ja mõtlesin, et siia sobiksid need hästi. Väike meenutus ajaloost. Antud analüüsi ei tohi kindlasti 100% tõsiselt võtta.

MEESÜKSIK

INGMAR SEIDELBERG - Kunagine noor, lootustandev ja sihikindel mängija. Saatus nägi ette talle hüüdnimed - Beowulf, Wolfman, Wolverine, The Big Bad Wolf. Sulges paarismängu kriitikute suu, kui võttis kulla 2011 aastal. Samas, aasta hiljem avas uuesti kriitikute suu, kui teatas oma reketi varna riputamisest, sest vajas uusi väljakutseid. Ära arvasite - rugby trenn!
Väljakust eemal tuntud, kui vaikse ja muheleva isikuna. Hoiab mitteametlikku Lasnamäe halli rekordit "kõige kauem duši all käimises".
MEESPAAR

KÜÜTS/MAISTE - See paar mängis juba siis, kui enamus blogilugejaid veel mähkmetes olid. Jah, nõustun, kukkus tõesti veidi lapslikult liialdav võrdlus välja, kuid tahtsin rõhutada nende koostöö õlitatust. Asjatundjad nõustuvad, et Eestis pole paremat teineteist täiendavat paari. Küütsi "puusaserv", üle saali kostuv legendaarne ergutus "Hea-Mell!". Maiste raudkindel tõrje ning väsimatu rabak ja lõige.On tulnud nii palju kordi rongi alt välja, et Tallinn-Tartu liinil on nende auks üks peatus nimetatud. Heal päeval võivad võita ükskõik keda, aga halval päeval ei jõua paraku saali.

No comments:

Post a Comment