Thursday, September 28, 2017

VÄLJAASTE vol 4

NAISPAAR

RÜÜTEL/KUUBA - Olles nii mõnedki korrad Cuba Libre olukorra viidet teinud, peab esmakorras mainima, et tegu on igati tublide neidudega. Nagu Hiina treeninglaagrist üks parema ja teine vasakukäeline, üks pikem, teine lühem... Perspektiivi arvestades, peaasi, et mäng igavaks ja tüütuks ei muutuks. Kui see välistatud, siis on tulemas Eestile üks igati vinge naispaar!
MEESPAAR

RANG/SARAPUU - Kui rääkida kogenud Eesti meespaaridest, siis ei saa üle ega ümbert sellest kooskõlast. Ärge mõistke hukka nende tehnikat ja löökidesse lähenemist, vaid hinnake nende tahtmist ja kirge mängu suhtes! Tõesõna, nad viljelesid paarismängu, kui mina alles "kella all kordasid lugesin". 
PAARILIST LOE

KA.KALJURAND/TEISED -  Tahaks alustada kõikidest nendest tummistest ütlustest, mida sõltuvalt seisust Kalle - vastaste mõjutamiseks ja tähelepanu hajutamiseks - kasutab. Aga neid on nii palju, et suisa tobe oleks neid ükshaaval üles lugeda. Küll aga tahaks loota, et kui mina ükskord 50ndatesse laskun, suudaksin säilitada taolist positiivsust, sõltumata "seisust".

No comments:

Post a Comment