Wednesday, September 27, 2017

VÄLJAASTE vol 3

MEESPAAR

LUTS/MIHHAILOV - Ega ilmaasjata öelda - kaua otsitud kaunikene. Usun, et ka endalegi üllatuseks, leidsid üksikuhundid end eelmise aasta alguses paari mängimas. Siiani on oht, et kuskilt sikutatakse paigutatud paaride vastu geim ära. On ainult aja küsimus, kui see kolmas ka (valikuga muidugi) ära tuleb.Võimalik, et osad punktid jäävad kommunikatsiooni taha : "DAAAA" ning "JAAAA" - vahe on üüratult väike. Tehnilise poole pealt sellel paaril teravust jagub, aga kas ka enesekindlust?  
MEESÜKSIK

RAUL KÄSNER - See, et talle paarismäng rohkem sobib, pole oluline. Talle meeldib "küsimusi õhku riputada..."Kuigi alateadlikult hoiab ennast mees- ja segapaarismänguks. Sorge koolkonnast välja kasvanud võrsik, tunneb naudingut väljakutsetest. Omapärasuse tekitavad erinevad lõikelöögid nii eest kui tagantväljakult. Kui on üks asi, mis on Sorgelt õpitud,  siis selleks on mitte alla andmine!
SEGAPAAR

LUKIN/TALVISTE - Läbi talviste teede, ei kusagilt, ilmus mõned aastad tagasi välja see segapaar. Mees jookseb maratone ja naine nikerdab nagu Hõim. Ilmselgelt ei maksaks lihtsat vastupanu oodata. Eriti segaseks teeb Eesti segapaari just selle segapaari vormisolek. Kui te saate aru, mida ma silmas pean? Olgu head või halvad ajad, see paar hoiab kokku!

No comments:

Post a Comment