Monday, October 2, 2017

Rahvusvaheline Sümboolne Unistuste Võistkond

MEESÜKSIK - ROGER FEDERER

Kroonitud tennisekuningas sulanduks hästi ka sulgpalli meesüksikuks. Tagantkäsi ja ekonoomne väljakul liikumine oleksid trumbid. Eks Roger on ka päriselus sulgpalli mitu korda proovinud ja ta on kohanemisvõimeline - suudaks harjuda, et selles mängus pall ühte põrget ei tohi teha.

NAISÜKSIK - ANGELINA JOLIE

Tomb Raider ja mitmed teised actionfilmid annavad hea põhja, et naisüksikus vastane lihtsalt ära hirmutada. Kui peaks väljakul raskesse seisu jääma, siis lihtsalt näitleks, et ei jõua ja siis hopp, viies käik sisse.

MEESPAAR - VITALI KLITSCHKO/WLADIMIR KLITSCHKO

Raskekaalu maailmameistrid sobivad valatult ka meespaari mängima. Koostöö klapiks, rabaku jõutrenni ka väga teha ei oleks. Kõik kahtlased pallid loeksid vastased Klitschkode kasuks, sest noh igaks juhuks, et ikka ainult käepigistuse mängu lõpuks saaks.

NAISPAAR - ELLEN/OPRAH

Kommunikatsiooni taha see naispaar ei jääks. Jutt jookseks ja küll see mäng ka järgi tuleks. Ellen jookseks väljakul rohkem ja Oprah teha oleks lihtsalt pallid jõuga maha lüüa.

SEGAPAAR - VICTORIA BECKHAM/DAVID BECKHAM

Väga Spicey, ehk teisisõnu vürtsikas, segapaar. David tsenderdaks mõned head löögid Victoriale võrgu peale vormistamiseks ja polegi suuri probleeme. Sponsorite lepinguid oleks terve kunku täis, nii, et varustuse peale ka eriti raha ei läheks, mis alati positiivne.

TREENER - FIDEL CASTRO

Selleks, et seda võistkonda kenasti mängima panna on vaja karmikäelist treenerit. Võiks isegi öelda, et vaja läheb diktaatorlikku lähenemist. Mõnikord hirmu all mängimine toob tulemusi. Pärast igat võitu paneks Castro võidusigari ette ja tunneks treenerielust mõnu.

No comments:

Post a Comment