Tuesday, October 31, 2017

Sulgpallurite stereotüübid vol 4

Palliinspektor (Ei hakka näpuga näitama) - Alalõpmata on süüdi vigases löögis just pall. Kui veel uue palli treeneri või vastase käest saab, siis lähtub põhimõttest, et uus pall on parem kui vana pall. Lause "Vahetame palli" on juba vaikselt saanud tema parasiitlauseks.

Vaikne Torm (Mikk Järveoja) - Mängu ajal räägib vähe ja näitab harva emotsiooni. Kuid see ei tähenda midagi. Kui punktiks läheb, siis soovituslik on vastasel talvejope selga ja müts pähe panna, sest lihtsalt ta midagi ei anna. Ja mütsist tuleb loomulikult kinni hoida.

Mitmekülgne Kahepaikne (Heiki Sorge) - Vahet ei ole, mis mänguliiki mängima peab või kas peab meeste või naiste vastu mängima - peaasi, et saab sulkat pelada. Oskab hästi vastavalt tasemele enda mängustiili kohandada.

Spordikommentaator (Indrek Luts) - Enamasti trennimängudes võtab väljakul jutu üles. Kui mõni huvitav olukord väljakul ennast esitleb, siis teeb värvika kommentaari - emotsiooni pealt loomulikult.

Keeltesponsor (Ei jõua üles lugeda) - Ütleme nii, et tema endale liblikavõrku reketile peale ei pane. Löögid tulevad küll kvaliteetsed, aga see eest ületab keeltele minev raha juba esimeste kuudega reketile kulunud raha. Loodab, et tulevikus võetakse kasutusele reketi keelestamise kliendikaart, kus saab soodukat.

Rüütel (Vahur Lukin) - Segapaari meesmängija, kes hoiab naispartnerit austusega. Isegi kui naine teeb mängus tõesti palju vigu, siis ikka patsutab õlale, et küll mäng tulema hakkab.

Printsess (Ei julge öelda) - Segapaari naismängija, kes mängib küll hästi, aga on tujukas. Küll ei meeldi talle see, et talle maha lüüakse või isegi kui partner vigu teeb. Igat rüütlit endale torni ei lase - enne peab rüütel ikka draakonist jagu saama - kuid sellele vaatamata on järjekord kindluse värava taga pikk.

Piirivalvur (Alar Voitka) - Olgu selleks harjutus või trennimäng ülesandega, tema kontrollib tihti kahtlast palli. No eks tuleb aru saada, et pikas perspektiivis tuleb see kasuks, sest võistlustel on väljakutunnetus fantastiliseks timmitud.



No comments:

Post a Comment