Monday, October 30, 2017

VÄLJAASTE vol 5

MEESÜKSIK - RAGNAR SEPP

Kui eelmine aasta osales Eesti Meistrivõistlustel mängija nimega Taras Bondarenko, siis nii mõnigi kergitas kulmu ja küsis kes see on? Tegemist sise-eestlase Ragnar Sepaga, kes hiljuti avastanud enda jaoks sulgpalli ja lühikese ajaga ennast ka Esiliiga/Meistriliiga tasemele mänginud. Treeningpartneriteks pallimasin ja mõnikord ka Raul Must. Toivo Vällo trenniskäimise rekord on ohus. Nagu pildilt näha, siis ka sukeldusinstruktori paberid olemas.

NAISPAAR - SIRLI VAIDLA/KATI KASK

Eelmine hooaeg - praktiliselt ei kusagilt - välja ilmunud naispaar on tublisti trennis käinud ja jõudsalt ka võistlustel mänginud. 2.liiga naispaarid on peaaegu kõik ära hirmutatud ja põhjusega. Särgid on neil kenasti Meistriliiga tasemel, õige kõrgusega nimed selja peal ja puha ning küll nad ka kunagi mänguga sinna jõuavad.


MEESÜKSIK - TARMO TUBRO

Kui Eesti Meistrivõistlused oleksid korraldatud sulgpalli teoreetilistel teadmistel põhinevad , siis Tubro oleks medalikandidaat. Viimase edetabeli järgi on meesüksikus kõrgel 7ndal kohal. Meeldib käia palju trennis ja veel rohkem võistlustel. Punkte peab koguma, et asetus saada. Kui kunagi peaks tulema sulgpalli teemaline debatt, siis Tupsi ja Alar Voitka vahelist väitlust olen ma nõus isegi piletirahaga toetama.

No comments:

Post a Comment