Tuesday, October 3, 2017

Sulgpallurite stereotüübid vol 3

Krooniline hilineja - Alalõpmata jääb 5-10 minutit trenni või võistlustele hiljaks. Seda pahe juba välja ei ravi, teised pole muidugi rahul olukorraga, aga samas on juba harjunud sellega.

Punktilugeja - Kui tema on väljakul, siis üks on kindel - seis on teada. Tihti loeb punkte kõvasti, et ikka kõik kursis skooriga oleks.

Sometimes lose, always win - Kui trennis soojenduse või harjutuste aeg on, siis tema jaoks on see nagu medalimäng. Iga punkt on nii oluline, sest pole midagi paremat, kui vastasele ärategemine.

Millal afterparty on - Käib trennis ja võistlustel selleks, et olla kursis, millal mõni istumine või afterparty on.

Varustusekunn - Küllaltki heal elujärjel harrastaja, kes on hiljuti avastanud enda jaoks sulgpallivõlu ning seab sammud poe poole. Võtab kõige kallimad reketid, riided ja pallid ning kui tõesti aega üle jääb, siis läheb trenni ka.

Töötlemisspetsialist - Nii kui mõni oluline mäng tuleb, läheb vastasega rääkima. Võib vestluses läheneda mitut moodi - kas "Pagan, ma olen ikka ulmevormis!" või "Selg ja põlv on nii valusad, et ei tea, kas saan mängu lõpunigi mängida!". Mõlemad variandid töötavad sama hästi.

Sukeldusinstruktor - Mitte, et ta väljaastet ei oska, vaid väljakul sukeldumine on nii kaif, eriti kui lõpuks punkti võidad. Pärast saab ka veidi hinge tõmmata, kui väljakut kuivatad.

Teeme ühe veel - Trennis tahab alati ühe geimi veel teha. Isegi, kui ammu trenniaeg täis on ja treeneril juba jope seljas ja sõrm tulede kustutamise peal on.

Eelmised stereotüübid - >
November 20, 2013
Oktoober 5. 2015

No comments:

Post a Comment