Wednesday, November 1, 2017

VÄLJAASTE Noorte eri

MEESÜKSIK - TAURI KILK

Praegu on selles mõttes kuldaeg, et saab näha, kuidas parima varustusega esiliiga harrastajad lähevad väljakule ja näevad seal "reketipikkust" Taurit. Mõtlevad, et see on nagu suusahüppetornist laskumine, kuid mängu kulgedes avastavad, et hoopis Tehvandi tõus. Ajupoviga koos on Kilk hästi esinenud vanuseklass kõrgemas meespaarismängus. Üksikus on ka stabiilselt poolfinaali jõudnud. Soovitan järgi vaadata Kilgi trikilöök, mis tõi ka punkti Leedu Internationalil poolfinaalis. Ainuüksi üks punkt võib anda pildi, et ohtlik noor troonikõigutaja.


MEESPAAR - KARL KERT/MARCUS LÕO

Mäletan hästi seda, kui paar aastat tagasi Kerdiga mängisin ja nukra näoga väljakult ära tulin. Nüüd on nad pikkust visanud ja paari ohtralt harjutanud. Kui samamoodi jätkatakse, siis kes teab, mis saama võib hakata? Pean passi vaatama ja Seenioride klassi ära kolima vast, sest poodiumile saamine läheb raskeks. Hiljutisel Finnish Junioril said poolfinaalis hilisematelt võitjatelt napi kaotuse.



SEGAPAAR - RAMONA ÜPRUS/ARTUR AJUPOV

Usun, et ei pea kaua ootama, kui Ramona ja Artur mõnel täiskasvanute Meistriliiga paaril selja prügiseks teevad. Mõlemad on noortekoondislased ja välisvõistlustel on häid võite saadud ning tulemusi tehtud. Kui treenerid juba mopiga noori trennist pärast 3 tundi ära saadavad, et aitab küll, siis on lootust, et võivad tulevikus olukordi tekitada.
(Pildil poodiumi esikohal)

1 comment: