Wednesday, November 8, 2017

Hiromantide Tuleproov Tondiraba GP-2

MEESÜKSIK

1. ring - Tauno Tooming vs Kaspar Kapp 21/18 21/16

Kapp alustab bravuurikalt - tiigrihüppe pealt rabakud maanduvad joonte juures, kuid Tooming ei lase ennast sellest heidutada. Tsiki-briki ja kavaldab Kaspari jooksma ning nooremal poisil saabki kütus enne finišit otsa. Lähimasse Circle K-sse ka ei jõua ning Tauno purjetab napi võiduga järgmisesse ringi.

NAISÜKSIK

Veerandfinaal - Ulla Helm vs Ramona Üprus 21/18 21/17

Ulla on üksikut harjutanud, hiljuti ka Esiliiga meestel näo punastama pannud. Kuid Ramona ei anna midagi kergelt. Heiki Sorge trennidest on ta jooksmisega tuttav, kuid Ullale selline mäng on nagu vesi veskile - saabki jälle maratoni joosta.

MEESPAAR

Veerandfinaal - Kert/Lõo vs Talts/Talts 21/19 21/15

Enne mängu testitakse palle. Lõo proovib ja pallid lendavad tavaliselt, kuid Tanel otsustab ka lüüa ning pallid maanduvad kindlalt teisel pool väljakul audis. Taltsid selle peale: "Murrame ära!". Suled murtakse peaaegu katki ja Kert/Lõo ei suuda alguses uue mänguvahendiga üldse harjuda. Kõik nende rabakud on tilgad ja kõik tilgad maanduvad võrgu alla. Kuid siiski mängu edenedes nad harjuvad ning võtavad napi võidu.

NAISPAAR

Poolfinaal - Piho/Moora vs Margus/Kaljurand 21/18 17/21 21/19

Trennikaaslased satuvad ka võistlustel vastamisi. On tunda võitlushõngu, mõlemad paarid tahavad koha kätte näidata, et just nemad on TÜASKi esinaispaar. Napp mäng, otsustavaks saab Moora vasak käsi, mis vibutab õigetel hetkedel nagu lasso Texases.

SEGAPAAR

1. ring - Järveoja/Lattik vs Pilve/Krõlova 21/18 19/21 21/15

Hans ja Arina valmistuvad U17 Euroopa Meistrivõistlusteks, kuid vastas Vaikne Torm ja Kätlin isiklikult. Kogu mäng käib tihe otsimine ja kes esimesena tõstab, see kahetseb. Hans - nagu Antsud ikka - mängib üle enda varju, kuid veel on vara täiskasvanute klassi segapaari võita.


No comments:

Post a Comment