Sunday, November 5, 2017

Sümboolne Unistuste Võistkond Peoloomad Eri

MEESÜKSIK - MAREK JÜRGENSON

Ega ta ilmaasjata ansambel Regatt esivokaal ei ole. Kui vaja õhtut juhtida ja pidu käima tõmmata, siis põmm tema poole pöörduda ja olemas. Sulgpalliväljakul meeldib talle ka üksikmäng kõige rohkem. Aeg ajalt üllatab, mõnikord iseennastki.

NAISÜKSIK - ULLA HELM

Ulla on selles mõttes salakaval, et esmamuljel töökas ja tubli perenaine. Aga kui peoaeg on, siis ei ole küsimustki, kes naisüksikut mängib. Tantsumuuvid on olemas, naeratus on olemas ja eeskäsi on olemas. Mis sul veel vaja on?!

MEESPAAR - MARTIN VIIRA/MARTTI EERMA

Kui te mõnel sulgpallipeol olete käinud, siis olete ehk näinud, et Martin ja Martti ka kohal. Tegemist on eriti sünkroonis meespaariga. Viira teeb jooke välja ja Martti laseb Viiral jooke välja teha. Mõnikord, kui neiudel südameid vallutada vaja on, siis pole vaja kaks korda küsida. Mõlemad mängivad ka sulgpallis hea meelega meespaari.



NAISPAAR - SIRLI VAIDLA/KATI KASK

On juhtunud, et Sirli ja Kati ka peole ära eksinud. Ja kui nad juba kohal on, siis üks on kindel - tuleb hea pidu. Meeste tähelepanu ja ka südamed on põhimõtteliselt sekundiga vallutatud. Sulgpallis meeldib neile naispaar väga. Hoiavad kokku nagu sukk ja saabas.


SEGAPAAR - KAISA KALJURAND/MARKO MALVA

Kuigi nad segapaari võistlustel pole mänginud, siis see ei tähenda, et tegemist pole tõelise peosegapaariga. Kui vaja, siis Marko viskab peol nalja ja Kaisa vastab samaga. Kui nad kunagi kätte peaksid võtma ja võistlustele koos segat mängima tuleksid, siis ma läheks tribüünile esiritta ja karjuks peale igat punkti - "Läheb-läheb" või "Peab meeldima".


TREENER - ANTS MÄNGEL

Et seda võistkonda korralikult koos mängima panna, on vaja treenerit, kes neid kõiki tunneb. Lisaks peab treener ka ise mõnikord peol olema käinud. Sulgpalliga on Antsul enam vähem suhe - mõnikord on mänginud.

No comments:

Post a Comment